Moje Coupe :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W końcu się zebrałem i zrobiłem kilka fotek mojej zabaweczce

Ale najpierw kilka info. Tak jak pisałem jest to silnik 1.6 (107 KM). Był on wyprodukowany na rynek włoski i ma dwie poduchy ale nie ma ABS-u, ma elektryczne szyby ale ręcznie ustawiane lusterka, bez skóry. Poprzedni właściciel ściagnłą go z Włoch w sierpniu ale został zmuszony do jego sprzedazy (powody rodzinne). Zdążył zainstalować LPG. Auto ma w tej chwili przejechane 88 000. Kolr jest dość nietypowy taki granat wpadający w fiolet normalnie kameleon To by było z grubsza wszystko Teraz fotki

Fajny, fajny, bardzo fajny
Ekstra, bardzo mi się podoba Coupe I bez spojlera na klapie
I przebieg całkiem fajny A silnik mamy zdaje się taki sam

Naprawdę przyjemne autko Dlaczego mnie nie dziwi, że na drugim zdjęciu widać autko z reklamą Presidenta

A w jakim jest stanie autko? Podobno Włosi są strasznie niechlujni i niedbaluchy.

Cytat:
2005-10-27 19:48:19, gadiemus pisze:
Dlaczego mnie nie dziwi, że na drugim zdjęciu widać autko z reklamą Presidenta

Właśnie, właśnie, miałem o tym wspomnieć... i zapomniałem

Cytat:
Bolls_no1 pisze:
A w jakim jest stanie autko? Podobno Włosi są strasznie niechlujni i niedbaluchy.

Auto ma delikatnie wgniecione prawe nadkole i cała prawa strona oraz tylnia klapa jest porysowana gwodźiem lub kluczem ale podobno obie te rzeczy stały sie już w Polsce hehe a dywaniki mam z ..... FIAT-a

Cytat:
2005-10-27, MacTB pisze:
A silnik mamy zdaje się taki sam

hmm jest troszke różnicy w wieku naszych autek i Twój mże być bardziej zaawansowany technologicznie ale moce mają chyba podobne

Cytat:
2005-10-27 19:48:19, gadiemus pisze:
Dlaczego mnie nie dziwi, że na drugim zdjęciu widać autko z reklamą Presidenta

hehe to nie tak jak myslisz Speed juz tam nie pracuje od prawie 3 misięcy teraz ja czasami tam pomagam

Cytat:
2005-10-27 22:26:16, Jimmy7 pisze:
hehe to nie tak jak myslisz Speed juz tam nie pracuje od prawie 3 misięcy

To wiemy Przynajmniej ja

to jest samochod moich marzen i mam nadzieje ze kiedys go kupie.

Ta wersja coupe jest jak ciasto, mozna z niego urobić, co się chce. Tuning wizualny, mechaniczny , CA itp. Przyjazne do wszystkiego .

Mam identyczny model ale moj jest bordowy metalic z klima skora czarna absem 2poduchy 2.0FX elektryczne szyby elektryczne lusterka centralny zamek elektryczna antena bi xenony i ma przejechane 95tys km a jest z 1997roku. Gratuluje kupna wlasciwego modelu. moj byl rok temu sciagniety z francji od pierwszego wlascxiciela a ja go kupilem od 1wszego wlasciciela w polsce. Nie mam lpg ale najprawdopodobniej za 2tyg jade do buska zdroju do hyundaia zakladac sekwencje

szkoda do tego autka zapodawac gaz !!!

chlip chlip

pozdrawiam

szkoda ale cos takie realia.ja narazie twardo sie trzymam i napewno gazu nie zaloze.ostatnio widzialem nowego c4 ktory przejechal 150 tys na gazie.Silnik do wyrzucenia

Witam i gratuluję dobrego zakupu...

Ja do swojej coupetki nie założyłem gazu... na razie jakoś daję radę

Pozdro

Gaz nie jest taki zly jesli dba sie o silnik nie katuje sie go. Wiadomo wieksza temp spalania wiec zawory sie wyupalaja ale wiecej nie ma wplywu na zuzycie. A jesli chodzi o sekwencyjna instalacje gazowa moim zdaniem nie ma rozncy czy bezyna czy gaz. Pozdro.

oj ladny samochodzik

Łączę się w bólu z Bombel-em...

No ale zawsze można naprawić czyjeś błędy... Może SWAP-ik na beta 2.0???

Poza tym wizualnie po prostu sweet

witam, tez mam hyundaia coupe 2.0FX 1997r... moj ma juz przejechane sporo kilometrów 188tys. nie mam gazu i nie zamierzam go nawet zalozyc!!!! mimo takiego przebiegu autko jest w stanie idealnym, w styczniu sciagnelam go z niemiec od pierwszego wlasciciela/a raczej wlascicielki... jak narazie to wymieniam w nim tylko plyny, poniewaz nic sie z nim nie dzieje... nawet akumulator mam jeszcze orginalny hyundai-a. teraz jestem w trakcie zmiany tapicerki na skore ale cos dlugo musze na nia czekac.... pozdrawiam wszystkich wielbicieli tak wspaniałego autka

ja szukalem tylko Coupe z gazem.Moze niektorzy by tam nie wkladali LPG ale wedlug mnie zalezy to przede wszystkim od mozliwosci finansowych.Mnie szczerze mowiac gaz nie przeszkadza a ze zostal zamontowany dopiero dwa miesiace temu to tez nie martwie sie o tym ze silnik moglby byc z tego powodu zniszczony