IV eliminacja Pucharu Toyoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ruszyły zapisy - ilość załóg ograniczona do 50!

Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 06 listopada 2005 r. (niedziela) KJS o Puchar firmy ANWA autoryzowanego dealera TOYOTY.
Impreza jest IV i ostatnią Eliminacją z cyklu 4 imprez o Puchar TOYOTY dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej. Organizator do imprezy dopuszcza zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg.
Na trasie zlokalizowano 6 prób sportowych o łącznej długości ok. 8,90 km.
Ps-1,4 Lotnisko w Czyżynach (2x), PS-2,5 Zajezdnia (2x), PS-3,6 Baza ANWA (2x), wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów.
Zapisy będą przyjmowane od dnia 26 października 2005 w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego i Salonie Toyoty przy al.Pokoju 57 w Krakowie, jak również pocztą elektroniczną bezpośrednio do Dyrektora imprezy.
Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody i posiłek. Więcej informacji na stronie:www.rajdy.krakow.pl

Ze względu na duże zainteresowanie ze strony zawodników proszę o możliwie wcześniejsze zgłoszenia ponieważ do startu zostanie dopuszczonych tylko 50 załóg.

Zaczerpnięto ze strony oficjalnej rajdu

Ja już się zapisałem

No to jedziemy Favry go! hehe

No to zapraszam do zglaszania sie. Tylko pamietajcie, zeby sie zglosic w miare wczesnie bo ostatnio byly jaja jak sie ktos chcial zglosic w ostatniej chwili. Ja zasiadam tradycyjnie na prawym w favoritce!! Do zobaczenia!!

Heja. Tez juz sie zapisalem. Ciekawe czy tym razem uda nam sie dojechac do mety. Ale mam nadzieje ze znow bedzie niezla zabawa. Pozdro.

Ja tym razem na prawym , do zobaczenia

hmm a ja pewnie przyjadę na ogladarę, no chyba że mnie ktoś weźmie na prawy

Cytat:
2005-11-01 15:19:42, Gadzio pisze:
hmm a ja pewnie przyjadę na ogladarę, no chyba że mnie ktoś weźmie na prawy

A ja 3 razy nie mogłem znaleźć pilota ...

no Meehow wez Gadzia na prawy to jedyny pilot który potrafi dyktowac nawet dogóry nogami

no to jadę jako pilot w CC z Grześkiem Borowiczką

A czasówke to oni wrzuca na strone czy przyslą na @?

zgłosiłem dwie favry Ślęczka znalazł dwuch sposorow wiec jego ladnie oklejona skoda pojawi sie na Anwie natomiast Misiorek wyrwal kase od sasiada i tez startuje. Czy skoda z szerokimi blotnikami tez jedzie??pozdro od Szczepana

Cytat:
2005-11-02 07:43:07, olo77 pisze:
A czasówke to oni wrzuca na strone czy przyslą na @?

chodzi Ci o to ?

Cytat:
2005-11-02 11:02:40, patty pisze:
zgłosiłem dwie favry Ślęczka znalazł dwuch sposorow wiec jego ladnie oklejona skoda pojawi sie na Anwie natomiast Misiorek wyrwal kase od sasiada i tez startuje. Czy skoda z szerokimi blotnikami tez jedzie??pozdro od Szczepana

poza tym że ktoś coś tam znalazł dwóch sponsorów to kompletnie nic z tego nie rozumiem

tak tak o to mi chodziło THX

Kolega Maciek buja saxo a ja dyktuje Obysmy wszyscy miel mniej przygod niz ostatnio na Anwie niektore zalogi.
Zycze mety wszystkim...ja mam mete obok na osiedlu...dobre "paliwo" tam daja....
PozdrO!

Witam
Zielony Lanosik sie pojawi również
a ja bede wszystkich pozdrawiał z prawego osiedla

Pozdrawiam
Tomek

Cytat:
poza tym że ktoś coś tam znalazł dwóch sponsorów to kompletnie nic z tego nie rozumiem

kto miał zrozumieć zrozumiał...

Panie Prezesie ja nie wiem dlaczego sie tak czepiasz forum jest ogolnie dostepne a pan nie zna wszystkich wiec w czym problem?Mam Panu opowiedziec cala moja przygode z rajdami czy zaprosic na kawe zeby Pan poznal o co chodzi mi w postach Dzieki ponizszej wiadomosci osoby ktore chcialem zeby sie dowiedzialy o starcie skody dowiedzialy sie a to czy Pan to rozumie czy nie to juz Pana zmartwienie nie moje Pozdrawiam i mam nadzieje na milsza wspolprace na forum

[ wiadomość edytowana przez: patty dnia 2005-11-07 11:22:44 ]

[ wiadomość edytowana przez: patty dnia 2005-11-07 11:24:23 ]

Cytat:
2005-11-05 11:08:36, patty pisze:
kto miał zrozumieć zrozumiał...

zauważ że jesteś na naszym forum, nie wiadomo kto ty jesteś, o kim piszesz, więc jak tu już piszesz to pisz jasno, ok ?

zapraszam do obejrzenia galerii...!

http://kjs.anwa.4.fajnafotka.pl

oraz 3 filmików:
http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=1H8XNINYL48Q516J0MR9ETAM9J

http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=2IHLK31VN1MR334RA8UDTOD0Z9

http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=1N52OQ4PSFJ2M2OLRPTB1QDA68

Pekne vitame!
Było fajnie....w koncu dostalismy Taryfe ....
Wielkie dzieki dla prezesa Konrada za kask, PEBE Rally za pomoc i Mackowi - kierowcy, ze mi nie wp...lił po tym jak na Anwie pokrecilismy trase
Teraz czeko nos ino zakóńczenie syzonu w jokiejś knojpie!!!
Srdecne pozdravy!
Vspolujazdec Tomek!