Sprzedam Fiata 132p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam w całosci lub na częsci , silnik 1800dohc , auto stoi 2 lata , czli od kiedy dostałem służbowe, do czasu odstawienia jezdziło , teraz jest wyjęta cewka , całe kompletne , dodaje dodatkowo szyby , komplet drzwi , bez prawego przodu , belke zawieszenia ze zwrotnicami komplet listew , listwy na nadkola i troche dupereli , dobry materiał do odrestałrowania , zimą przykrywane folią , blacha stan niezły , korozja powierzchowna , natomiast podłoga progi podłużnice przod i tyl są na 5 . Stan silnika okreslam jako dobry minus . Jezdził , nie brał oleju miał wycieki jak na dohca przystało

auto bez przeglądu , OC wzpowiedziałem przed koncem umowy , i nikt się nie upomina ...od 2 lat więc chyba jest ok.
Auto stoi w Bukownie koło Olkusza.

co do ceny czekam na propozycje
jak się nie sprzeda to idzie na żyletki a DOHC na swapa...a szkoda by było bo naprawde jest kompletny i nienajgorszy blacharsko.

Cytat:
2005-10-30 18:19:44, Blady pisze:
jak się nie sprzeda to idzie na żyletki a DOHC na swapa...a szkoda by było bo naprawde jest kompletny i nienajgorszy blacharsko.

Szantarz(ż) emocjonalny??

Cytat:
2005-10-31 00:08:01, CarvMachine pisze:
Szantarz(ż) emocjonalny??

szantarz(ż)[sz]

szantaż

Mam nadzieje, że nie pójdzie na żyletki, bo tych aut już za wiele nie ma

co jest ?? nikt nie chce 1.8DOHC??papiery są OK jestem trzecim włsscicielem , pierwszy miał auto ponad 20 lat , buda ma na sobie z 40 kg konserwacji ...w aucie jest gaz wbity w dowod

Cytat:
2005-10-31 18:48:17, Blady pisze:
co jest ?? nikt nie chce 1.8DOHC??papiery są OK jestem trzecim włsscicielem , pierwszy miał auto ponad 20 lat , buda ma na sobie z 40 kg konserwacji ...w aucie jest gaz wbity w dowod

moją "oferte" znasz

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

dupa, dupa, dupa

Blady... ile Ty dzisiaj wypiłeś? nie rób se z nas jaj, bo serio ktoś może od Ciebie odkupić te Fiaty

to nie są jaja ...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Coraz mniej prawdziwych furiatów .

Cytat:
2005-11-01 01:43:40, Race_D pisze:

takie zycie...

Cytat:
2005-11-01 01:43:40, Race_D pisze:

nie wydawaj wyroków jak nie znasz faktów...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

pisz ile chcesz za niego mi na priva !!

moja 132 jak jeszcze jezdziła
przod
srodek
bok

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2005-11-01 16:07:51 ]

Bardzo ładny samochód, moj brat jechal takim do slubu w 1979 roku, byl w takim samym kolorze.

Pozdrawiam Zygmunt.

pany,autko oglądałem stan nienajgorszy-widzialem ostatnio trzy egzemnlaże i ten był w najlepszym stanie niestety blady sie nie dał namówić na moje warunki ,więc raczej jej nie wezme...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2005-11-01 02:01:53, mar125 pisze:
nie wydawaj wyroków jak nie znasz faktów...

Toć to tylko tak "ku pokrzepieniu serc" - a nóż widelec się nawróci .

Napisz na priv ile chcesz

cena to 900 za auto i troche częsci w tym drzwi a 1700 za auto z tymi gratami , do tego nowy zderzak przod chrom do 132 gls
pozdrawiam

Cytat:
auto bez przeglądu , OC wzpowiedziałem przed koncem umowy , i nikt się nie upomina ...od 2 lat więc chyba jest ok.

Ostrzegam, to jest mina z opóźnionym zapłonem. Następny właściciel będzie musiał to wyrównać jak się fundusz gwarancyjny w końcu dopatrzy!!!

łee dlaczego ma przejmować zobowiązania poprzedniego właściciela ?
Moim zdaniem to przyzwoita oferta to auto (tak na oko), jakbym nie miał już jednego do kochania, to bym się zastanawiał.