| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
skidmarks Sympatyk FEFK Yamaha KiloFazer/ Es ... Polkowice/Radwanice | 2005-10-30 22:22:37 może pompa paliwa ci wtedy nie wyrabia |
grejan Katowice | 2005-10-30 23:23:29 Dzięki za podpowiedź. Jakbyś mógł mi wytłumaczyć jak ją sprawdzić i gdzie ta pompa paliwa się znajduje. |
masterostry Sympatyk FEFK był mk3 i mk5 CBRlandia | 2005-10-31 01:18:10 hmm, możesz określić przy jakich prękościach obrotowych występuje problem? no jeżeli naturalnie masz obrotek....bo 70km/h to brzmi tajemniczo.
Ja bym zaczął od dolania do ON jakiegoś środka czyszczącego układ wtryskowy, ewentualnie wymiany filtra paliwa. To moim zdaniem najlepsze na początek i "bezinwazyjne" metody. |
grejan Katowice | 2005-10-31 09:26:06 Hm powiem szczerze nie wiem przy jakich obrotach bo nie mam obrotościomierza ale nawet przy normalnej jeździe bez jakiegoś deptania na gaz szarpie. Tak jakby nie dostawał paliwa. Wygląda TO TAK JEDZIE PRZERWIE NA 1S JEDZIE ZNÓW SZARPIE. Przy ruszaniu tego nie ma raz zdarzyło się że nie umiałem rano zapalić taz zapalił 3s pochodził i zgasł ale potem zapalił. null |