| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-03-28 15:29:40 Sam myślałem by przyciemnić szybki i światła. Mam srebną strzałę i całkiem by to wyglądało, ale mam pecha do kontroli policyjnych więc chyba sobie daruję |
Tomek2 corsa b żernica | 2003-03-28 20:42:02 jestem ciekaw dlaczego takie preparaty są w sprzedaży skoro są niedopuszczone przez prawo tzn "policja się rzuca" |
koperfil warszawa | 2004-02-13 13:53:04 Jak chcesz byc lzejszy o dowod rejestracyjny i pare zl to naprzod. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-02-13 16:04:21
Jezeli zrobisz na czerwono owszem fajnie bedzie to wygladalo al ekierunek bedzie swiecil na czerwono niestety i policja si eczepia. Zreszta malo jest esperakow z czerwonymi kierunkami wiec bylo by to zawsze cos innego. Ja mam na czarno przyciemnionekierunki i swieca na zolto. Wiadomo ze policja jak chce to sie przyczepi do wszystkiego ale mysle ze do czerwonych kierunkow bardziej. A co do malowania lamp najlepiej jak bys je wyjal razem z bleda okleil gazetami i tasma pozostale misjsca i psikal sprejem kilka warstw dotad az uzyskasz taki efekt jaki bedziesz chcial. |