Rajd Zamkowy (Będzin) - 04-05.11.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za pare dni kolejny ppzm w naszym regionie.
Jest już lista zgłoszeń
Ktoś się wybiera na oglądare?

No ja na pewno będe, tylko jeszcze nie wiem jak tam dojade...
Oby nie padało to podjade na rowerze

Ja też prawdopodobnie się pojawe na Zamkowym!!!A potem za dwa tygodnie Barbórka do tego czasu musi spaść śnieg to będzie bardzo fajnie.

Ja jade na bank na zamokwy ogladac cos czuje ze bedzie sie dzialo.

Ja sie jeszcze zastanawiam, a byloby sie z kim zabrac?

bedzie na co popatrzec,3 lancery i 3 s1600. no i niedaleko.ja jade na pewno,moze bede miec miejsce w wozie

A jakby ktoś miał miejsce w wozie to mógłbym się zabrać?

znajdzie się jakieś miejsce w wozie u kogoś ?
chciałbym jechać na ten rajd ale nie mam czym bo maluch rozebrany stoi i czeka na przeróbki

Niestety choc bardzo chciałem to boss uziemił mnie w sobote w robocie
ale na prolog sie wybiore przynajmniej w piatek

ja tez mialem jzu wszytsko poukladane, zeby sobie pojehcac na ogladare, a tu dup wczoraj wieczorem noga na koszu powiedziala error, skrecona ;/

mam 3 miejsca jakby co to 505123582

pieprzona noga
siedze w domu wpatrzony w wyniki online i mnie juz kurwica tu bierze.

czekam na relacje i foty od was panowie

Ja miałem jak zwykle pieprzoną szkołe ale tak zazwyczj bywa ze jak jakas iprezka jest to jest albo szkola w tym terminie albo praca jedno z dwoch ale moze na emeryturze bede mial wiecej czasu hehehehe

Ja też mam ten problem ze szkoła wiec bylem tylko w piątek na prologu .Był bardzo fajnie zorganizowany, gratulacje dla organizatorów

ja byłem na rajdzie sam,miałem 4 miejca wolne,było zajebiscie,szczegulnie duze wrażenie zrobiły na mnie 3 s1600,minusem było to ze os-y były oddalone o jakies 20km od bazy rajdu.Ale ogolnie mi sie podobało

Prolog jedynie zaliczyłem
ale nie załuje był sprawnie zorganizowany, i w widowiskowym miejscu stałem wieczór był udany!!

No ja w ogóle nie byłem na tym rajdzie W piątek chciałem podjechać autobusem to sie okazało że musiałbym wyjechać z Jaworzna o 12:00 a wróciłbym na drugi dzień rano A więc zrezygnowałem, a gdy w sobote rano zobaczyłem wypowiedź Mrally to było już za późno
No ale pocieszam się tym, że zbliża się Cieszynka

Cieszynka sie zbliża niestety za 2 tygodnie tak jak zjazd na uczelni (((((((((((((((