!!! Zaproszenie na spot FSO AUTO KLUB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszamy wszystkich na spot FSO AUTO KLUB, a konkretnie frakcji FSO KrAK, który odbędzie sie dnia 11 listopada (piątek) 2005 roku. Zbiórka o godzinie 13:00 na pasie startowym w czyżynach (naprzeciwko Geanta). Planujemy zrobić grilla.

Zapraszamy wszystkich.

FSO AUTO KLUB

W piątek ? Fatalny dzien na spot i to jeszcze o 13 :|

Koniu to jest dzień wolny...święto narodowe

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-01 23:04:57 ]

a podobno mial to byc spot dwuch klubów....

a co to za roznica czyj. wazne ze bedzie

jak nie wyjade na dlugi weekend to sie pojawie.
pozdro

W sumie jakbym sie moze sprezyl to bym i byl.. ale to chyba tylko dla ludzików z F&F?
Pozdr.

Ja bede ale nie wiem czy przytaszcze 128 bo nie ma OC, zobaczymy. Mysle ze powinien to byc zlot obowiazkowy dla klubowiczow z Kraka, tylko np. wyjazd weekendowy bylby usprawiedliwieniem...

jest napisane ze zlot fso ak pewnie dlatego ze to mariusz pisal,ale idea byla taka zeby zrobic wspolny,zrestza nie wazne,wazne zeby sie spotkac prawda ??? Ja bede

przyjade może padlina jak się tylko uda

Będę i ja

Cytat:
2005-11-02 11:11:57, yapko pisze:
Ja bede ale nie wiem czy przytaszcze 128 bo nie ma OC, zobaczymy. Mysle ze powinien to byc zlot obowiazkowy dla klubowiczow z Kraka, tylko np. wyjazd weekendowy bylby usprawiedliwieniem...

Pojade po twoja ósemke i bede cie eskortowal jak w filmie mistrz kierownicy ucieka co ty na to :

Do Tarnowa i z powrotem??
Pewnie go ubezpiecze bo musze w koncu popchnac budowe do przodu a to wymaga przemieszczania miedzy kilkoma "warsztatami" wiec i tak nie unikne OC. Nie wspominajac o UFG

Postaram sie byc a u mnie raczej wyjazd na dlugi weekend nei grozi bo w sobote pewnie bede pracowal

no to ja tez postaram sie byc, nie gwarantuje ale na 90%

Jako "kierownik regionu" mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych na PIERWSZY OFICJALNY SPOT FSOAUTOLUBU na Podkarpaciu.
Spot odbędzie się 20 listopada 2005r w Rzeszowie. Spotkanie rozpoczynamy na parkingu przy hali sportowej na Podpromiu. W planach mała sprawnościówka, mini giełda części, oraz możliwość zakupienia gadgetów klubowych. Dalsze atrakcje serwuje Pemek. Wszyscy będą mile widziani.

Dodam jeszcze od siebie, że zaczynamy o 11

do ktorej zamierzacie byc w piatek? bo ja siedze w pracy gdzies do 14-15tej

rzeszów zero odzewu szkoda

Swoja droga zajebisty odzew na spotkanie jest,kilka osob napisalo i tyle,wstyd bedzie przed fso aka jak ich sie zjedzie sporo ludzikow a nas bedzie 3-4,Moze poprostu im napisac ze nie przyjedziemy,wten sposob jakos z twarza wyjdziemy :/