Rozrząd w 1.8 TD co ile nalezy wymieniać ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Co ile należało by wymieniac pasek rozrządu w TD 1.8 ?

Co 60 kkm.

Jakie sa koszty z robocizna za wymiane rozrzadu ?

ja dałem 800PLN, ale wymienili mi takze pompe wody i sprawdzili wtryski i świece zarowe. zerkneli i cos tam podłubali przy zapłonie.

poszukasz sam części w sklepach internetowych to koszty będą b. małe + robocizna, komplecik kupywałem w firmie reklamującej sie poprzez allegro zapłaciłem koło 270 zł. Pasek był firmy ContiTech,w sklepie u siebie znalazłem taki sam zestaw za 300 zeta. Mój starszy mi wymieniał.

Cytat:
2005-11-02 15:58:07, Kleszczak pisze:
poszukasz sam części w sklepach internetowych to koszty będą b. małe + robocizna, komplecik kupywałem w firmie reklamującej sie poprzez allegro zapłaciłem koło 270 zł. Pasek był firmy ContiTech,w sklepie u siebie znalazłem taki sam zestaw za 300 zeta. Mój starszy mi wymieniał.

A masz może namiary jakieś na tych gości od pasków ? Też przekroczyłem 60 i wypadało by wymienić.

to zmień czym prędzej, w jednym wymieniłem i spoko, w drugim po 15 tyś. sie urwał i koszty są duuuże teraz( nie była wina paska)
linki do sklepów znajdzisz na stronie głównej w zakładce --Linki po lewej stronie na dole, szukaj też firmy reklamujące sie przez allegro, nie kupuj od osób prywatnych i proś o paragon, nie zawsze dają.

To ten z www.automotosklep.home.pl/witryna_ie.htm GATES za 260.50 zł będzie pasował do 1.8 Endura DE(70 KM), prawda ? I to jest ten cały komplet razem z napędem pompy ? A może znalazł ktoś jeszcze tańszy z pewnego źródła ?
Sorki że tak dziwnie wstawiłem ale nie mogę coś adresu wstawić

[ wiadomość edytowana przez: xymoxjim dnia 2005-11-02 20:58:31 ]