MotoNews.pl

Zdjęcia sławnych ludzi kiedy jeszcze byli dziecmi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niezła kolekcja jest tutaj: Zdjęcia gwiazd

Tina Turner wymiata

P.S.
Nie wiedziec czemu nie moge pisac w forum "Po godzinach" prosze w takim razie o przeniesienie moderatora tam tego topicu

Aby pisać na forum "Po godzinach" musisz najpierw kliknąć na "Dołącz do klubu".

No i widzę że wątek już tam jest gdzie miał byc.
Fotki fajne i Tina Turner hehehe niezła. Ale ten Marilyn Manson to szkoda że to nie ten co śpiewa, bo tego chłopaczka to ja pamiętam z takiego serialu "Cudowne lata" i chyba raczej muzyką się nie zajął.... chociaz heheee

Kurcze masakra a czy to Marilyn Mansonnie grał w "cudownych latach" ???? Jak tak to chyba z krzesła spadę.
O mój ulubieniec Anthony z RHCP - od razu poznać ze to on
hehe Jennifer Lopez niepodobna heheh

Z tym Mansonem to ściema jest. Już kiedyś było o tym dość głośno, ale to nieprawda. Ten mały z Cudownych Lat to nie Manson

Ufffffffffffffffffffffff bo już się przestraszyłam - to był jeden z tych seriali które chętnie ogladam nawet teraz

No ja też lubię Cudowne Lata. Tylko nie wiem czy jakbym oglądał teraz to by mi się tak samo podobało jak kiedyś Może lubię tylko wspomnienie tego filmu i całą tą otoczkę, jak go oglądałem to miałem pewnie mniej wiecej tyle samo lat co chłopaki

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-11-03 10:28:40 ]

Dokladnie, często tak jest ze jakiś film czy serial nam sie podobał a potem oglądamy go ponownie i to juz nie jest to.... i chyba później bardziej lubi sie właśnie to wspomnienie

ja tak mialam z McGyuverem (nie wiem jak to sie pisze ). jak bylam mala to bardzo lubilam ten serial i go ciagle ogladalam, a jak kilka lat pozniej przez przypadek gdzies zobaczylam to stwierdzilam ze jest beznadziejny

Ja z tym serialem miałam tak samo i jeszcze z takim jednym o Robin Hoodzie, bo mi sie ten aktor podobał a jak zobaczyłam go w powtórce serialu za pare lat to sobie pomyślałam gdzie ja oczy miałam

taki moze z blond (prawie bialymi) wlosami?

Hmmm eee ten chyba miał czarne.. ale to było tak dawno ze juz nie pamietam dobrze

Cytat:
2005-11-03 21:23:45, storm pisze:
Hmmm eee ten chyba miał czarne.. ale to było tak dawno ze juz nie pamietam dobrze

woem woem fajna byla ta jego narzeczona

hehe bo mi sie podobal kiedys ten blondyn ale z czarnymi tez jakis byl ale potem zmienili aktora i juz nie ogladalam

A tak, to mi sie ten czarny podobał I jeszcze był inny serial "Catarina" hehe i tam grał taki blondyn Armond Demonsalwi (pisze jak sie mówiło) i on mi sie podobał... jeju ale to dawno było i te dziecience miłości

hmm to tej catariny nie kojarze a przypomnial mi sie jeszcze taki serial "Zawod: policjant" - jeden z najulubienszych oczywiscie kiedys

mnie sie kiedys podobala Madonna i podoba mi sie nadal

A mnie się jeszcze podobała Dempsey i Makepeace na tropie (nie wiem czy tak to sie pisało

Cytat:
2005-11-03 22:02:12, storm pisze:
A mnie się jeszcze podobała Dempsey i Makepeace na tropie (nie wiem czy tak to sie pisało

nooo a teraz bedzie od czwartku zajefajny serial na jedynce "LOST" polecam.

o bossssssze ale gęby , Cudonych lat nie ogladałem nigdy , wolałem Drużyne A

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-11-04 19:40:17 ]