MotoNews.pl

[s] alufelgi 13" 5.5", halogeny, motka a925

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Aluski
2. Halogeny..
3. Motorola A925 z GPS

pozdry

ooo...moje klimaty widze!!! ja ze swojej strony moge polecic motke a925!!! to taki kurna kombajn ze masakra...posiadalo sie takie cus to sie wie ;] GPS, mozliwosc podlaczenia pod internet i przeglada stron [podlaczamy przez usb do kompa] dotykowy ekran, wgrywanie map, odtwarzanie filmow avi itp, rozne programy uzytkowe typu power point, word slowniki Ebooki...no wszystko co ma komputer...i do tego procek chyba 160MHZ ;] hehe...tak sie ucieszylem ze ktos z forum tez to posiada ze normalnie zrobilem taka mala recenzje ;]

Nom, telefon jest najlepszy jak dla mnie
A to zdziwienie pasazerow: "maluch z nawigacją satelitarną??"

zeby nie to ze mam malca i zwiazane z nim wydatki to kupilbym to ustrojstwo po raz drugi!!! bo juz powoli tesknie do NEC'ow i tej motki takie wy...ane sprzety za psie pieniadze [swoja droga tom...sa jakies nowe fajne gry na to? ...pamietam taka gre jakby colin...taka rajdowa...albo cos jak doom...albo te rozne strategie...kurde...wszystko pasilo z SE p800/900]

Rally pro Contest jest niezle, zwłaszcze w multiplayera przez bluetootch (grałem z bratem, on ma siemensa sx1..).
Chyba miels takie fony jak ja przed motka mailem Neca e616v.

Motke sprzedaj bo pilna potrzeba pieniezna, ale jak przybedzi kiedys kaski to znowu ja kupuje, zadne tam nokie i inne siemensy

w morde...mamy identyczne preferencje telefonowe ;] nokie dla mnie to zlo...a moze jeszcze posiadales triuma eclipse'a za czasow wchodzenia kolorowych wyswietlaczy? ale nie chce Ci tu zasmiecac ogloszenia pogaduchami [nie pociesze Cie tylko bo kiedys chcialem tu sprzedac NEC'a i jakos chlopaki boja sie takich nowinek ] dokladnie o rally pro contest mi chodzi..super gierca...a nec'a mialem e313...kupilem nowke z anglii za uwaga...300pln!!! mialem ja pol roku i sie napalilem na mote ;] ale trzeba przyznac ze mota robi gorsze foty od nec'a...nie no...star dobre czasy mi sie prypomnialy

miałem wczesniej t68i , mało OT sie zrobił, ale tez mile wspomina NECa, a zainteresowani wejda na allegro i polookaja