Lidl moto-promo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla oszczędnych można coś wyrwać po niskiej cenie
Lidl
Ja biore pokrowiec co by szybki nie marzły bardzo

LIDL jest drogi, nie ma ręki ani nogi!!

ciekawostka jest to radio..pewnie gra jak moje seryjne daewoo ale ma cos co jest jeszcze niezbyt czeste..czynik sd/mmc jak dla mnie to w ogole mogliby zrezygnowac z napedu i robic po prostu radia albo z dyskiem albo z czytnikiem kart pamieci..ewentualnie z gniazdem usb

właśnie z gniazdem usb - wtedy nie musiałbym kombinować z śmiesznymi kasetkami przejściówkami - a może wiecie coś o takich radyjkach, są już w normalnych cenach?

Ja bym wziął akcesoria do tjuningu ale w moim województwie nie są one dostępne. Idę się pochlastać do łazienki

Cytat:
2005-11-04 10:13:19, elChopin pisze:
właśnie z gniazdem usb - wtedy nie musiałbym kombinować z śmiesznymi kasetkami przejściówkami - a może wiecie coś o takich radyjkach, są już w normalnych cenach?

allegro twoim przyjacielem radia z usb

Cytat:
2005-11-04 18:09:14, qbaj pisze:
allegro twoim przyjacielem radia z usb

No i ceny siakoś ponad 100 zł niższe za podobny badziew.

kupiłem matę z masażem i pogrzewaniem fajna rzecz

Ja to bym kupił ogórki długie
Na marginesie to pier...ę zakupy jakichkolwiek sprzętów mechanicznych w tego typu sklepach. Wolę dołożyć 20-30% i kupić we właściwych dla danej branży sklepach.

Tuning za małą kasę
Ale lepsze jest to

Cytat:
2005-11-04 20:50:46, Esperynek pisze:
Ale lepsze jest to

Za drogie!!!!

thx qbaj - już za 300 stówki można całkiem niezłe rady-yo z usb kupić fajowo

Cytat:
2005-11-05 12:21:52, elChopin pisze:

Dobra rada!...nie kupujcie w firmie SOWEX! (obojętnie z jaim numerem) ...sporo o niej wiem bo jest obok (w Chorzowie) i paru znajomych się z lekka przejechało .

Zresztą...poczytajcie sami na allegro...komentarze o nich

Cytat:
2005-11-05 12:21:52, elChopin pisze:

z tym "calkiem niezle" to bym nie przesadzal a tak serio to nie wiedzialem ze do podpiecia mp3 playera potrzeba az usb..zawsze sadzilem ze wejscie liniowe wystarczy

nie wiem czy jest to mozliwe ale jak dla mnie to takie usb w odtwarzaczu z opcja cd/mp3 az sie prosi zeby podpiac tam nie odtwarzacz mp3 tylko przenosny twardy dysk..juz 40Gb wystarczy zeby zapomniec o plytach i innych bzdetach

odświeżam...bo wprawdzie nie moto-promo ale potrzebuję wsparcia od bywających w LiDL - looknijcie proszę na regały..

Poszukuję pilnie dokładnie takich lamp sufitowych jak na foto poniżej

( w śląskich LiDl-ach były dostępne jakiś 1,5 m-ca temu ..zniknęły a baaardzo mi są potrzebne ..jeszcze min. 2 sztuki -cena ok.50zł /szt. )

Jeżeli chodzi o PL....ten towar dostępny tylko w LiDL...to wiem na pewno

Z góry wielkie dzięki

Cytat:
2005-11-03 09:00:45, Stanko pisze:
Ja biore pokrowiec co by szybki nie marzły bardzo

Pokrowiec na auto to zły pomysł..Gdyż dopuszcza za mało tlenu i przez to zbiera korozje jak w morde szczelił..No chyba że masz wszystko ocynkowane

Cytat:
2008-01-15 17:29:55, Nerwica pisze:
Pokrowiec na auto to zły pomysł..Gdyż dopuszcza za mało tlenu i przez to zbiera korozje jak w morde szczelił..No chyba że masz wszystko ocynkowane

Wyciągnąłeś trupa z szafy Zobacz na datę tego postu

Cytat:
2008-01-15 17:27:22, bogdan1 pisze:
Jeżeli chodzi o PL....ten towar dostępny tylko w LiDL...to wiem na pewno

No to zapomnij. Towar do Lidla jest produkowany w ilości X szt. i ani jednej więcej. Koniec promocji = koniec tego towaru na rynku.

Cytat:
2008-01-15 19:26:05, piotr_ek pisze:
No to zapomnij. Towar do Lidla jest produkowany w ilości X szt. i ani jednej więcej. Koniec promocji = koniec tego towaru na rynku.

To nie była promocja....normalny towar "półkowy" więc liczę na jakiś jednak zapas magazynowy...gdzieś cuś siem może uchowało

Bodzio, sprawdzę dziś u mnie na wsi