Więkrze spalanie gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć mam pytanie a mianowicie czy zatkany katalizator może mieć wpływ na większe zużycie gazu i osłabienie furki?Co o tym sądzicie?

Może

może jest głębokie i szerokie

rasiek może chciałeś napisać : "morze jest głębokie i szerokie" Danek odpowiedział Ci na pytanie.

Więkrze może

dajcie spokój..

Witam! Wywal ten katalizator. Samochod dostanie lepszego kopa a silnik lepszego brzmienia Podczas jazdy na gazie katalizatory padaja bardzo szybko z reszta, nie jest on do niczego potrzebny, bo spaliny z LPG i tak sa czyste.

Ok. strzeliłem byka każdemu może się zdążyć,a poza tym ja na forum nie piszę dyktanda tylko zadałem konkretne pytanie i na to pytanie oczekiwałem konkretej odpowiedzi a nie gdybania. Dzięki zp za konkretną odpowiedź i pozdrawiam.

ya na woróm terz nie piżę dyktąda

Rasiek, nie dość, że nie dbasz o ortografię (to, że piszesz na forum technicznym nie znaczy, że należy totalnie olewać ortografię), to jeszcze nie pamiętasz własnych pytań, a potem się "bulwersujesz"
Cytat:
rasiek

nissan almera
kielce

Wysłany: 2005-11-03 12:10:06 Powiadom o tym poście ^

Cześć mam pytanie a mianowicie czy zatkany katalizator może mieć wpływ na większe zużycie gazu i osłabienie furki?Co o tym sądzicie?

Otóż chyba bardziej konkretnie i jednoznacznie na tak postawione pytanie (pogrubiłem czcionkę, żeby podkreślić), nie można było odpowiedzieć. . Po prostu Ci odpowiedziałem, że
może w kontekście Twojego pytania.

Dzięki Danek, że poprawiłeś moje błędy, swoje pytanie pamiętam dobrze i myślę, że ktoś, kto np. usunął katalizator mógł zauważyć zmniejszenie zużycia gazu i może odpowiedzieć jedoznacznie.Jeśli uraziłem cię to sory życzę ci miłego dnia.