Co jest z tymi reklamami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ciągle przekierowuje mnie na strone motonews.pl a ja nie chce!!!!

Cytat:
2005-11-04 09:20:29, hz10 pisze:
ciągle przekierowuje mnie na strone motonews.pl a ja nie chce!!!!

mnie nic nie przekierowuje...

o właśnie jeztom ja miałem ten problem wysłałeś mi link z forum i jest ok

Cytat:
2005-11-04 11:19:59, draiwer5 pisze:
o właśnie jeztom ja miałem ten problem wysłałeś mi link z forum i jest ok

juz wysłałem HZ10 linka

a dla innych tu jest, wchodzcie na forum po wklejeniu tego, może będzie lepiej
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=121800&c=0&f=29

Nie uzywajcie obsranego explorera tylko zessijcie np. awant browser-a i nic waz nigdzie nie bedzie przekierowywac, reklamy bedzie blokowac(wyskakujace okienka) sama przyjemnosc w czystej formie

P.S. Po co wysyłac linka skoro on jest w polu adresu??dziwne

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-11-04 12:38:20 ]

Cytat:
2005-11-04 12:36:44, mibhell pisze:
Nie uzywajcie obsranego explorera tylko zessijcie np. awant browser-a i nic waz nigdzie nie bedzie przekierowywac, reklamy bedzie blokowac(wyskakujace okienka) sama przyjemnosc w czystej formie P.S. Po co wysyłac linka skoro on jest w polu adresu??dziwne [ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-11-04 12:38:20 ]

Ja ma Explorera i jest git, ale np awant browser jest też dobrym rozwiązaniem.
A co do wysyłania linka to jednak cos w tym jest bo i Driwerowi pomogło i Hz10 pewnie tez pomoże... pzdr

nadal dziwne a explorer to najgorsze gówno pod słoncem z wielu wzgledów..m. in. jest podwieszony pod windowsa i sie go wywalic nie da hheh jest dziurawy, puszcza scierwo (reklamy i inne)jest ubogi w funkcje!nie pokazuje adresu forum stąd wniosek duzo by mnozyc ale sie juz dawno wyleczyłem!

ja użuwam mozilli i opery i mam spokój z reklamami, okienkami i nawet z wirusami.
pozdrawiam

no ja tak obcykany w kompach jak w autach to nie jestem i dlamnie exproler czy h...j wie co to bez różnicy ale od pewnego czasu tylko na tym forum mam problemy z reklamami

kur..wa mać znowu to samo
dobra napiszcie skąd ściągnąć te super programy naty reklamowe bo mam juz dość

[ wiadomość edytowana przez: hz10 dnia 2005-11-04 21:28:55 ]