Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-04 17:06:51 ![]() ...właśnie się składa że kilka dni temu dostałem mandat za parkowanie (identyczny jak na zdjęciu z artykułu) więc też się wybiorę na darmowy obiad i zdam relację ![]() |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2005-11-04 17:12:34 Co tu dużo mówić. Promocja bardzo mnie się podoba. Tak trzymać ![]() |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2005-11-04 17:58:44 ludziom wszystko przeszkadza nawet taka błachostka jak gratisowy posiłek za mandacik , stary nie popadaj w skrajności , mnie się pomysł podoba nie ma w tym żadnego podtekstu , zwykła ludzka życzliwość , a może teraz to już przestępstwo , bo tak rzadko się to spotyka? ![]() ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-11-04 19:00:19 Ten rzecznik na końcu to niezły pedał... |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-11-05 12:26:42 Kurczę ja uwalbiam mule ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-05 20:23:23 No i byłem dziś na darmowym obiedzie!!! ![]() Zamówiłem sobie befsztyk średniokrwisty z ziołami i z frytkami za łączną sumę 30pln - oczywście niepłaciłem ![]() Pan kelner przyszedł do stolika, spisał wszystkie dane z mandatu, zapytał skąd dowiedziałem się o promocji i wszystko zanotował w wielkim zeszycie. Naciągneli mnie tylko na Pepsi bo jak się okazało, picie nie jest wliczone w mandat o czym mi nie powiedzieli gdy zamawiałem ![]() ...wychodziłem już z restauracji a kelnerka za mną krzyczy: -ale Pan nie zapłacił! -ale za co? -pytam -za Pepsi 0,2! Należy się 5pln! ![]() Jedzonko bardzo smaczne, kelnerzy i kelnerki niezwykle uprzejme... Na plakacie promocyjnym który jest wywieszony na drzwiach restauracji jest jednak wyraźnie napisane że należy przyjść z mandatem za parkowanie! ...nie ma tam ani słowa o mandatach policyjnych za wykroczenia drogowe o czym mowa w powyższym artykule... Podejrzewam że honorują wszystkie mandaty a treść którą przekazuje sam plakat to taka forma zabezpieczenia się przed problemami ze strony policji... Dostałem też od razu kartę stałego klienta na 20% zniżki na wszystkie dania ![]() Gdyby jednak ktoś chciał zjeść bez mandatu, normalnie płacąc, to zdecydowanie odradzam bo ceny mają zajebiście drogie - zdecydowanie lepiej i taniej zjecie w SFINXie ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-11-05 21:22:35 Ciekawe jakie konsekwencje(jeśli jakieś będą) przyniesie Ci fakt, iż kelner spisał informacje z mandatu.
A może knajpa i policja mają jakiś "pakt" podpisany ze sobą ??? |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-11-05 22:25:27
A potem się dziwisz, że fotel Ci 3 razy pękł ![]() ![]() ![]() Swoją drogą jakieś to dziwne ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-06 01:50:59
...i tak i tak wszystkie nie opłacone mandaty (czy to policyjne czy ze straży miejskiej) po dwóch latach ściągane są automatycznie przez Urząd Skarbowy... najczęściej Urząd Skarbowy zabiera to sobie ze zwrotu podatkowego... mam tak co roku... ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-11-07 07:19:13
Zostało mi jeszcze pół roku i będę 50 zł do przodu ![]() Ciekawe, czy są w stanie odnaleźć mnie na podstawie trochę mocno nieaktualnych danych w PJ? |