Zegary-co o nich sadzicie????????????????????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Za malo czytalne. Nie lubie takich udziwnien

P.S. Chodzi o zdjecie z profilu???

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2005-11-06 16:58:45 ]

jak dla mnie słabo widoczne sa cyfry

Cytat:
P.S. Chodzi o zdjecie z profilu???

cos sie nie udalo wstawic zaraz to naprawie
ale to te co w profilu

Heh co tam nie będe ukrywał że mi do gustu nie przypadają, są za mało czytelne!! Ja mam zwykłe białe, cyfry na czerwono, niebieski napis Ford Racing na obrotomierzu i wygledaja suuuuper. Sorki ze moze cie obrazilem ale to tylko moje wlasne zdanie

co to za temat : bo mi sie kojarzy z LORD of The Ring??

ja stawiam też na czytelność (nawet winamp mimo że nacisne raz na jakiś czas coś na MAIN BOARD to musi byc czytelny)

gustów tyle co ludzi na swiecie

technicznie widze ze super

Ja jak mi sie te nowe opatrzą to mam pomysł na następne
chciałbym takie wyskalowane do 160
mam diesela i nie potrzeba mi wiecej po to żeby było a w te miejsce cos delikatnego wstawic albo zostawić puste no ale ja tego sam nie zrobie

na fotach sa malo czytelne bo i jakosc zdjec jest marna wkoncu byly robione komorka a nie prawdziwa cyfra.

Ładne sa i to bardzo ale musze się zgodzić z przedmówcami za mało czytelne jak dla mnie i za kolorowo.

Eee-może nic nie będę pisał. Po co się powtarzać

A ja powiem tak:

Dopuki skidmarks nie napisał :

"co to za temat : bo mi sie kojarzy z LORD of The Ring?? "

to wogóle nic tam nie widziałem. Myślałem że tarcze są zrobione na jakiejś foli metalicznej odbijającej światło i to się tak wnętrze auta w nich odbija dopiero potem dojżałem że tam jest jakaś grafika...

może to faktycznie wina aparatru. Ale takie było moje pierwsze wrażenie i nic na to nie poradzę ...

pozdro

No nie powiem dość oryginalne. Jestem ciekaw jak wyglądają w nocy przy oświetleniu-może jakieś foto się znajdzie?

a nie boisz się ich w nocy

Sorki że nie do tematu ale właśnie nagrywam pewnego pana na zegary INDIGLO. Jak zrobi wzory to zapodam na forum może się kto skusi

Fajne tylko mało czytelny licznik.

Cytat:
2005-11-07 15:03:19, Maniurka78 pisze:
Sorki że nie do tematu ale właśnie nagrywam pewnego pana na zegary INDIGLO. Jak zrobi wzory to zapodam na forum może się kto skusi

Fajnie tylko w jakiej cenie ????

Cytat:
2005-11-07 15:03:19, Maniurka78 pisze:

nad gustami nie ma dyskusji.
Moje zdanie: Brzydkie, nieczytelne, "komiksowe"...wzór absolutnie nie na zegary. moim zdanie BLE....
najważniejsze żeby tobie sie podobały - jeżeli tak jest to olej takie opinie jak moja

Cytat:
2005-11-08 01:48:18, ViKInG23 pisze:

Mowa była coś w okolicach 200zł