Choinka z ebay.de

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sami ocencie ale dla mnie porazka
http://cgi.ebay.de/Liebhaber-Omega-A-Car_W0QQitemZ4586319225QQcategoryZ15323QQrdZ1QQcmdZViewItem

najładniejszy jest płóg pod przenim zderzakiem (zima tuż tuż - napewno się przyda)

Kilometerstand (km): 90000

ciekawe gdzie 6 cyfra??

Niezły z niego artysta malarz, jak dorwał pistolet to i silnik z kablami poleciał na niebiesko.

Wszystko OK oprócz malowania,z tym to faktycznie przesadził.

Ot taki buracki tjuning typowy dla niemieckiego bezguścia oni potrafią albo super zrobić auto albo właśnie taki wiejski tuning w stylu wieś tańczy i śpiewa.moim zdaniem jedna wielka kupa nie dałbum za to zburaczone auto nawet 200 euro

cóż, jak to mówią wszystko jest kwestią gustu
ale pracy w toto włożył sporo...

Fajny patent z tymi lustrami na spodniej stronie maski
Przynajmniej łatwiej znaleźć śrubkę jak gdzieś wpadnie

Cytat:
najładniejszy jest płóg pod przenim zderzakiem (zima tuż tuż - napewno się przyda)

może tak wyglądaja pługi u naszych sąsiadów, na sportowo nie to co u nas taka lipa, a drogami musimy sie zająć sami
hymmm czy ma ktoś na zbyciu podobne urządzenie zgarniające, może wyjdzie to taniej niż kupno zimówek

A ja myslalem,ze moja juz jest fee,widac ze sa jeszcze bardziej fee i to za Odra.

Cytat:
2005-11-07 13:50:36, mario26DR pisze:
A ja myslalem,ze moja juz jest fee

Kolo ma jakies zboczenie na punkcie niebieskiego, stworzyl w swoim aucie niepowtarzalny klimat

BLUE ANGEL
kiedyś widziałem audi 80 B3 czarne z napisem na szybie tylnej - BLACK EVIL. Podobna wiocha, z kumplem już płaczemy ze smiechu, a wtym momencie z auta wysiada babka ok 45L, ok90-100kg czarna skura, mini i czarne kudłate włosy była straszna i jak do nas dotarło, że naklejka opisuje kierowcę to dopiero nam się wesoło zrobiło

gdyby tak tylko znać niemiecki,reguły sprzedarzy i to dostać

[ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2005-11-13 13:03:51 ]

Cytat:
2005-11-13 13:03:04, omegafan pisze:
gdyby tak tylko znać niemiecki,reguły sprzedarzy i to dostać [ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2005-11-13 13:03:51 ]

Miałem takie lampy w sedanie,kumpel mi z NL przywiózł.
Nie trzeba wcale znać niemieckiego Omegafan tylko skontaktować się z Mariosomegos.
Dodam że następny w kolejce jestem Ja jak bedzie takie miał

nad100
skura pisze sie przez ó czyli skóra

fomin

Cytat:
silnik/moc/kolor: bez kata plus 7 koni hi hi

"hi hi", "he he", "ha ha" pisze sie przez ch

nie być do przodu za bardzo

pewien jesteś?????

jak to nie jest prawda to trzeba zmienić kilka wyrazów w słowniku i ubić moją nauczycielke z polaka(tu akurat nawet bym Ci pomógł )

nie no peace

pozdrawiam