KJS STALOWA WOLA - 27.11.2005 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
Automobilklub Stalowa Wola informuje, że w dniu 27.11.2005r. odbędzie się Konkursowa Jazda Samochodem ,, Super Sprint ’’.
Na trasie będzie zlokalizowanych dziewięć prób sprawnościowych o łącznej długości długości 6.9 km., które posiadają nawierzchnię asfaltową. Długość całej trasy wynosi 34.91 km.
Zgłoszenia przyjmowane będą poczta elektroniczną: biuroasw@interia.pl , telefonicznie lub faksem 15- 842- 29-81 lub osobiście w siedzibie Automobilklubu
Stalowa Wola ul. Ofiar Katania 28a - do dnia 25.11.2005r.do godz. 16.00, lub w dniu zawodów do godz 9,30,00Biuro Zawodów zlokalizowane będzie w Miejskim Domu Kultury ul.1-go Sierpnia w Stalowej Woli, czynne od godz. 9.00. Wpisowe od załogi wynosi 26.00 zł , członkowie zrzeszeni w Automobilklubie Stalowa Wola są zwolnieni z opłaty wpisowego. Organizatorzy zapewniają nagrody finansowe, puchary, dyplomy, ciepły posiłek. Serdecznie zapraszając do wzięcia udziału w zawodach przypominamy o konieczności posiadania prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego z ważnym badaniem technicznym, ubezpieczenia OC, NW , kasków ochronnych, a w razie użyczenia samochodu – pisemnej zgody właściciela.

Ze sportowym pozdrowieniem
DYREKTOR
KJS ,, SUPER SPRINT’’

Szkoda ze ludzie boja sie startowac w tego typu imprezach - musze do tego czasu zdobyc zimówki...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-11-22 15:39:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-11-27 13:07:34 ]

Proponuje 11 grudnia. Akurat duza czesc klubowiczow powinna byc wtedy w stalowej

Akurat to co proponujesz to oni maja gdzies.
Ustali pzmot dlatego dałem data do ustalenia bo niewiaodmo kiedy to bedzie

to po co piszesz ze data do ustalenia, skoro to i tak pzmot wymysli?

Hehehe dzwonilem do AK.
Jest to juz 4 eliminacja supersprintów.
Niestety pech sprawił ze byłem na wszystkich 3ech a 4 nie wiadomo kiedy i gdzie była.
Trasy te same co ostanio ale dla odmiany jechane 3 razy w innej kolejnosci
No i leja na PZMOT impreza jest 27
Mam wtedy bude trzeba by pokombinowac...

hej czu jak byłeś na 3 eliminacach a ta jest 4 - to mnie się wydaje że jest wszystko w porządku
Cytat:
CZUCZU
Wysłany: 2005-11-08 20:52:43

Hehehe dzwonilem do AK.
Jest to juz 4 eliminacja supersprintów.
Niestety pech sprawił ze byłem na wszystkich 3ech a 4 nie wiadomo kiedy i gdzie była.

Ups przejezyczenie.
Byłem na 2 teraz jest 3cia i nikt ze znajomych nie wie keidy miałabyc ta jedna brakujaca...

Mam nadzieje ze ktos startuje.
bo jak nei to lipa konkretna.
Trasy nie sa trudne!!

Jak silnik da rade to startuje, chyba, ze kjs bedzie 27 - wtedy nie startuje.

znajac zycie przedatawicielami klubu bedziemy ja i kornel bo reszta ma jakis powód by nei startowac

Ja raczej bede, chyba ze cos sie zdarzy zlego to nie bede. Niestety w aucie nic nie robie bo nie mam checi

Dzwonilem dzisiaj do AK.
niestety stwierdzili ze nie potrzebuja wielu zawodników i olali propozycje poparta 5 załogami które startowałaby 4ego a nie 27....
Mówi sie trudno kjs jest 27 - nowy prezes - ale stare zasady...

W takim razie mnie nie bedzie... milej zabawy.

Jezeli bedzie snieg to bedzie fajna jazda.
Własnie rozmawiałem z kilkoma osobami i wola stalową wolę niż przemysl.
Wiec bedzie fajnie mam nadzieje,
A jak spadnie snieżek to dopiero miodzio.

mysle nadtym czy startowac

Nawet sie nie zastanawiaj - startuj... fajna zabawa... no i mozna Czucza objechac

Sam bym startowal, ale niestety mam egzamin akurat w niedziele i nie moge go opuscic.

Byłem w Ak.Mozna sie zpaisywac do piatku do 19 lub w dniu imprezy do 9,30
...

Na chwile obecna zgłosiły sie 4 załogi.
Nagrody albo ( za generalke )
300
200
100

albo
500
250
100

Ustala wg frekwencji.
Na chwile obecna zgłosiły sie 4 załogi...
Wiec jak mozecie zapiszcie sie mailem lub teklefonicznie zeby odbyła sie impreza musi byc minimum 7 załóg.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-11-22 15:45:01 ]

I kjs napewno sie odbedzie bo 7 załóg zgłoszonych.
Mam ndzieje ze Ktsw wystapi w wiekszej ilosci zawodników niz ja...

No to wychodzi na to że Ja z Combem też startujemy !

No stwa wystawila dwie dryzyny
crx i carisma w skladzie przemek kopnik dawid slawek

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2005-11-25 18:07:08 ]