Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pietrek65 Opel Sintra Starogard Gdański | 2005-11-10 21:26:15 Co to jest ten "cut-off"? Bo u mnie na benzynie tak się zachowuje. ![]() |
Pietrek65 Opel Sintra Starogard Gdański | 2005-11-10 21:38:17 Co w takim razie musiałbym zrobić? Bo jeszcze trochę, to przeguby mi się rozsypią. |
Pietrek65 Opel Sintra Starogard Gdański | 2005-11-10 23:12:08 Przyznam, że ani z kablami, ani ze świecami nie kombinowałem. Byłem w warsztacie, to mi przeczyścili silnik krokowy ale to nie pomogło. |
![]() Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2005-11-15 12:24:12
Czy to mozna wyregulowac samodzielnie? Moj mam taka czkawke. Na benzynie jest OK. |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2005-11-19 19:09:24 Funkcja dobrze działa ale przy instalacji sekwencyjnej gdy jest sterowana z wtrysków benzyny. w instalkach wolnossacych bezwładnośc jest zbyt duża zeby dobrze to funkcjonowało druga sprwa ze samo zamkniecie przepustnicy już znacznie ogranicza ilośc pobieranego gazu aa przy takim traktowaniu czasem auto moze niezdązyć sie pozbierać i zgaśnie zamiest dostać bieg jałowy..
generalnie funkcja dobra i obsługiwana przez wiekszośc samochodów sterowanych kompem tylko że przy tych instalkach sie srednio sprawdza zato przy sekwencji rewelacja szczególnie dla ludzi którzy dużo silnikiem hamują.. ale wielkich oszczedności sie niespodziewajcie bo to raptem moze byc 1-2% natomiast faktycznie jeśli ktoś ma ją domyślnie uaktywnioną może powodować klopoty. |