Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-10 21:16:19 No właśnie, chciałbym się wgłębić nieco w tematyke www i przy okazji postawić takie cudo co by można sprzedawać oponky i akumulatory bez pośrednictwa jakiegoś allegro itp. Może mi ktoś coś podpowiedzieć w tej materii? ![]() |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-11-10 21:20:16
Polecam jednak allegro, ZNACZNIE wiecej klientow. |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-10 21:31:52 No to się zgodzę, ale chciałbym mieć możliwość odesłania ludzi na www gdzie mogą poczytać, wybrać i zanabyć to co ich interesuje. Wystawianie wszystkiego byłoby troche nie opłacalne bo nie zawsze będzie klient na każdy rozmiar opony czy rodzaj aku, a jest tego sporo. Troche mnie męczy odpowiadanie na dziesiątki mejli podczas gdy raz zrobiony e-szop mógłby mnie zastąpić ![]() |
![]() LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-11-10 22:21:49 na allegro nie mozesz podawać linków do swojego sklepu, wiem bo sprzedawałem tak Bilsteina, fajny skrypt do eszopu to www.oscommerce.com na nim stoi np. www.rajdy.info.pl |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-11-11 16:02:38 a kto kupi cos w tak niepewnym eszopie ? ![]() a tak serio to postaw sklepik i daj jpga na allegro z domena i tyle. kto sprytniejszy to trafi. |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-11 16:34:00 No ale na wielu aukcjach widziałem linki do różnych stron, na których można poczytać więcej o danym produkcie itp. Jakby tak po prostu dać sznura do mojej www, na której bedzie można poczytać więcej i przy okazji będzie (już tam na www) wieeelki link do sklepu to jakby chyba będzie poprawnie politycznie, co nie? Albo jeszcze lepszy chwyt - text w stylu:
Na życzenie mogę wystawic na aukcji dowolny rozmiar, sprawdź czy szukany przez Ciebie rozmiar jest w mojej ofercie (>> KLIK <<) i napisz do mnie to wystawie go na nowej aukcji! Co myślicie? No w ostateczności to faktycznie url@jpg ale to jest dla mniej sprytnych przewidziane wiec wole cos z kliknieciem ![]() Wracając do tematu - jakby ktoś miał jeszcze jakieś sugestie odnośnie postawienia e-sklepu to jestem otwarty ![]() |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-11-11 16:53:45 damy rade ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-12 02:17:50 No i chyba daliśmy - wersja próbna już stoi i jest intensywnie testowana, a jutro (znaczy dzisiaj ![]() ![]() |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-11-12 12:33:13 no problem zią jak cos to wiesz gdzie mnie szukac ![]() |
![]() LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-11-14 13:06:49
Witam! tez nie przejdzie, włąściwie prze3jdzie dopóki konkurencja na ciebie nie doniesie, bo pracownicy allegfro sprawdzaja aukcje tytlko wtedy gdy jakis uzytkownik zgłosi złamanie regulaminu ![]() pozdrawiam |