Nowi klubowicze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mamy nowego klubowicza!!! Posiada przepiekna honde CRX z 91r szafirowy metalik, perła!!! Full wypas Autko piekne cale ospojlerowane a wydzior taki ze lepiej nie mowic miazga 2x chyba ze 120mm Miazga. Wtym tygodniu robie mu foty i beda na stronce W niedziele przyjezdza na zlot i zobaczycie ta fure obiecuje ze bedziecie pod wrazeniem!!! Co wy na to??? Jezeli nic nik nie ma przeciwko jego kandydaturze to Mef wypowiec sie kiedy beda naklejki bo jak by co to on bierze na tylna szybe a szyba jest ogromna!!!

PS. Uriel mam namiary na tego porszaka wiem ze gosc jest chetny w najblizszym czasie sie z nim skontaktuje i umuwimy sie na spotkanko ale z tego co wiem to on raczej wchodzi w to!!! Pisalem o drugim porszaku wiem gdzie gosc pracuje w sumie niedaleko mnie w iec jak znajde chwlike to podbije do niego

Szacunecze

Tak wogóle to napake jeszcze ze ojciec tego goscia z CRX-a jet blacharzem wiec chyba dobrze jest miec kogos takiego w swoich szeregach??? Tak na wszelki wypadek (oczywiscie tylko do jakis przeróbek bo dzwonow nie bedzie ) To tak na marginesie

Szacuneczek

No no niezle Misiek Oj to musze ta Hondzie koniecznie zobaczyc a on ma net ? Szkoda ze nie zalapalem sie w niedz na to jak Bestia wymiatala

A ja sie pochawle ze moze bedzie 2 nowych klubowiczow z mojej storny tzn Punto czerwone z przyciemnianymi szybkami i biala skoda rapidka ktorej zdiecie jest na stronce na VT ale to sie jeszcze okaze

Ja namowilem kolege andre stuningowanym Malczanem WRX ktory ostatnio sie nie wypowiadal na forum ale pewnie niedlugo znowu sie odezwie

Cytat:
2003-03-31 11:22:56, Misio007 pisze:
Wtym tygodniu robie mu foty

Kto robi ten robi i niepisz ze ty bo czuje sie niedoceniony

Co do naklejek to w takim razie zamoowie dla wszystkich tj dla gagapuka,cornholiego i tego od CRX-a w srode jak wrucimy z sesji.

Corn przypominam ci o tym zebys mi podal kolor bo jak niezrobisz tego do srody to zamawiam ci czarne bo narazie takich jest najwiecej

Takze panowie szukajcie nowcyh klubowiczów ale jak to powiedział mi mądrze kolega zeus "nic na siłe,sami będą wkońcu chcieli do kamikadze" tak wiec nic na sile ale z drobna pomocą

...::KaMiKaDzE SqAd KrAkÓw::...

To ja srebrne zamawiam a moge za miast duzego dostac dwa male ? Bo jak tak to dwa srebrne i dwa czarne.

Ja bym poprosił o 4 w krate szkocką

Slucham??Andre naklejki mają tylko klubowicze a ty jeszcze nim niejestes-nietwierdze ze niebedziesz ale tez nietwierdze ze jestes bo niemoge przyjac kogos kogo nigdy na oczy niewidzialem i jego bolidu tez

A ja dam sobie okleić całe auto w barwy i logo klubu-poważnie byle miało by to ręce i nogi

Obecny pakiet naklejek obejmuje dwie male na blotniki i duza na tylna szybe jak pewnie zauwazyles w planach jest tez przednia szyba

Gugi nic sie nie martw jezeli bedziesz chciał jakies inne np. z boku twego bolidu duzzzzy napis to wszystko da sie załatwic Jezeli masz jakis projekt to trzeba pogadac z Maydayem (to ten gosc z ktorym rozmawiałes na zlocie na temat wstapienia do klubu) a on a ja razem z nim opracujemy ci cosik

Szacuneczek

Misiek niemac gugiemu w glowie.niebyles wiec niewiesz z kim gadal i napewno to niebyl mayday tylko reger z forda oriona