| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
przemoprzemo wstk | 2005-11-11 13:35:21 nie mam czarnego kabla
i dokladniej jakbys mogl bo mozna to zrozumiec roznie. moglbys napisac kabel **** z samochodzu do kabla *** od radia bede wdzieczny |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-11 14:05:05 Po pierwsze temat powinien brzmieć "Radio w 125p" (a godnie z regulaminem "[125p] Jak podłączyć radio", ale to przemilcze ) bo już myślałem, że chcesz założyć własną stacje radiową nadającą programy o Kantach .
Po drugie regulamin wpomina o jakiejś wyszukliwarce, ktora daje np takie tematy: >> radio... jak to podłączyć... pf125p << >> [125p] gdzie można zamonować radio << >> jak podlaczyc radio << i jeszcze kilka innych, których już nie chce mi się wklejać. Można się było podłączyć do jakiegoś z powyższych tematów i kontynuować go jak mówi ten goopi regulamin, bo rozumiem, że przeczytałeś wszystkie przed zadaniem pytania? Wracając do tematu to generalnie radziłbym się zaopatrzyć w prostą kontrolke z lampką - lepiej sprawdzić gdzie jest plus, a gdzie minus w aucie bo podłączanie w stylu "żółty to chyba masa" może nie wyjść radiu na dobre . Jeśli nie wiesz od czego sa poszczególne przewody w radiu to już masz problem bo tego raczej nie sprawdzisz lampką . Może lepiej pokazać radio komuś kto się troche na tym zna? No chyba, że nie szkoda Ci go na doświadczenia mogące się tragicznie skończyć... |
zmp3 Fiat 125p Jaworzno | 2005-11-11 16:15:20 to tak
kalble z auta kable z radia czerwony(+12) czerwony, zółty masa(czarny) czarny głośniki głosniki reszta nie potrzebna chyba prosciej sie nie da ?? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-11-11 16:37:14
Mam. Ktoś musi pilnować porządku, a że teraz jest to dla mnie nieco trudniejsze to już inna sprawa . |