[k] malca - klasyka - z moich okolic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czyli z slaskiego. Im nizej rocznik tym lepiej. W miare kompletny (wiadomo o co chodzi) i w miare zdrowy. Kolor nieistotny - zakochalem sie w jednym malcu z zdjec i tak go przemalujei tak......

jak wiecie gdzie co i jak - dawac znak.

Zakochasz to ty się dopiero jak mojego bolida zobaczysz... Taaaką będziesz miał mnę

czyżbyś robił malca ala-Korozja? jak bede cosik widział ciekawego to dam znać

Jak chcesz to dam Ci namiar na mulacha z 1975r. z nr. 0000511 na tabliczce znamionowej. Auto w stanie blacharskim średnim. Zawieszenie nowy typ, altek, silnik 600. Auto zburaczone wiejskim tuningiem.
Z wypasu: zderzaki chrom z kłami, szybki trójkatne z chromowanymi klameczkami, białe pasy bezpiecznstwe, wloty w słupkach, klapa "bambino".
Cena 550zł. Auto stoi w Brzeszczach
Wieczorem może będę miał fotki.

cena toce straszy.....ale foty chetnie zobacze.

co do malca a'la korozja - mial byc taki klasykowy mój - ale wystarczy mi to co mam - nie ma sensu za bardzo mieszac wiecej.

chodzi mi o taki:

stoi po prawej. chetnie zobaczylbym wiecej fotej tej wersji

to dokladnie te fotki.....chodzi mi po glowie juz od dawna...nawet swapik mialbyc taki......Dzieki

Jeden z najładniejszych włochów

mam oko conie? mysle ze chyba jeszcze dam drugie zycie drugiemu - nieco starszemu maluszkowi..troche sie rano napalilem....jeszcze to kalkuluje.na pewno wyjdzie duuuuuuzo taniej niz swap....remont takiego malca w porównaniu z robieniemi rmeontem swapa to pikus.....wiec powinnem dac rade.....

coood malina :] igiełka mnie sie podoba taki gooost ...

coood malina :] igiełka mnie sie podoba taki gooost ...

merci. interesowaly by mnie oczywiscie wszlekie oryginalne foty srodka i wyposazenia....to juz musi byc full oryginal.

Śliczny kolorek... Dokładnie (prawie) taki jeździ po Kutnie, '78 chyba. Rzadko widuję, bo właściciel wyjeżdża podobno tylko "od święta". Niestety nie znam właściciela, ale ktoś mi powiedział, że ma go od nowości i więcej stał w garażu niż jeździł. Cudo.

forum min. 126p

przejżyj to forum tam jest watek o fotkch i folderach 126p, jest na co popatrzeć!!!

maluszka w takim lakierze i tez 600 miala moja ciotka dawno dawno temu jak gowniazem bylem

piekny nic dodac nic ujac

-----------------
Franky Garage

Cytat:
2005-11-12 21:13:22, Grzesiek75 pisze:
forum min. 126p przejżyj to forum tam jest watek o fotkch i folderach 126p, jest na co popatrzeć!!!

A konkretniej to chyba chodzi ci o mój wątek czy mam racje ?

joł, ten