Nfs u2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc
Grał ktos w nfs u2 ??
tak w 50 % zniknelo mi wszytko z mapy i pozostaly tylko sklepy/warsztaty
co zrobic ??

Grać dalej na pamięć!!!!!!!

kup auto terenowe i nim jeżdzij potem coś tam sie pojawi

przejechalem 3 albo 4 trasy autem terenowym i znowu wszytko znikło ...

Masz jakas zjechana wersje gry.Ja przeszedlem cala chyba ze 3 razy i nie mialem zadnych problemow z niczym.

Heh u mnie tez tak było.
Idziesz do garazu i przechodzi trasy nie ukonczone.
ja miałem ich cała mase ... po 10 na poziomie i wiecej.
Te nieukonczone przechodziłem dłuzej niz cała gre.

Polecam sie przesiasc na lfs s2, chociaz teraz mam taki sam scenariusz, czyli nie widac trasy i nadwozia samochodu ale to ewidentny konfikt jakiegos softu u mnie, chyba, ze tak sie dzieje po "odblokowaniu" s2 do pelnej wersji, moze ktos cos wie.

Tomeq masz cos nie tak ze sprzetem albo gra, ja mam pelna S2 i wszystko smiga jak nalezy.
P.S. Kiedy robimy jakies zbiorowe jezdzenie?

Cytat:
2005-11-12 20:56:18, CZUCZU pisze:
Heh u mnie tez tak było. Idziesz do garazu i przechodzi trasy nie ukonczone. ja miałem ich cała mase ... po 10 na poziomie i wiecej. Te nieukonczone przechodziłem dłuzej niz cała gre.

OK dzieki Czuczu

No i stalo sie, zmobilizowlem sie i zapragnalem pojezdzic furka zywcem z jgtc, znalazlem co sie lfsowi nie podoba (czyt. nowe sterowniki nvidii do mojej karty) i pozbylem sie problemu. Niemniej o ile jazda fwd i awd w s2 sa do ogarniecia na klawiaturze to rwd, szczegolnie formuly i to cos w stylu lotusa elise ewidentnie domaga sie "kierowniczki" z prawdziwego zdarzenia. Co do jezdzenia to ja bardzo chetnie, tylko net w warszawie o dziwo kiepsko chodzi, w domu jestem co pare tygodni, a poreszta kiepsko widze swoje szanse, mialem dluga absencje zwiazana z kontuzja komputera Niemniej za jakies dwa tygodnie moglbym sie dolaczyc do jakiegos skladu, moze ktos zechce posmigac z Toba w "miedzyczasie".

Tego z centralnym silnikiem trzeba ustawieniami okielznac i smiga (nawet szybciej od pseudoporsche) ale formuly bez kierownicy (a wlasciwie pedalow) sa nie do opanowania.

Moze wystawicie to gdzies do sciagniecia ?

Tutaj instalka, program do naprawy uszkodzenia na maila jesli chetny oczywiscie

A powiedzcie mi jak sprzedac swoj samochód u2

Cytat:
2005-11-14 17:46:58, Marek pisze:
A powiedzcie mi jak sprzedac swoj samochód u2

Sarna kupi (wtórstal)

Cytat:
2005-11-14 17:54:54, zoom pisze:
Sarna kupi (wtórstal)

z taką ilościa plastyku, to najwyżej może iść na kartonowe butelki po mleku