Zlot w Krakowie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dnia 20.11.2005 roku w Krakowie obok Ikei o godz. 14.00 odbedzie się zlot.

Salon u Lipowskiego otwarty jest w godzinach 10 - 15 (prosimy się nie spóźnić, czekamy do 14.05!!) i planujemy się tam wybrać gdyż są to dni otwarte nowego Getza!!!

Zapraszamy wszystkich chętnych!!!

[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2005-11-16 17:28:09 ]

To ja się na 99% melduję nowym nabytkiem - chyba nie ma co robić sztucznego tłoku i jechać na dwa auta ale pożyjemy zobaczymy - napewno będzie "czarna mamba", czyli nowy nabytek
Pozdrawiam.
Misio

jedziemy w komplecie -jak ktoś chętny z sosnowca (lub okolic) możemy sunąć razem - poprawka :spot zaczynamy o godz. 14 !!!

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2005-11-15 23:00:40 ]

Potwierdzam swoją obecność - będę przed 14.00 (nawet choćby pieszo, gdyby nie daj coś się stało z autkiem). Do zobaczenia w jak największym gronie...

Daar to jesli bede jechał to jedziemy razem karawaną Dam znac jeszcze

Hej!
Dopiero teraz wpadłem na ten wątek!
Będę na 99%, chętnie się spotkam z klubowiczami, zwłaszcza, że odkąd ma Pony to się jesze nie spotykałem z innymi Hyunaiowcami.

Już po zlocie, tutaj fotki: ZLOT!

Było fajnie pomimo niesprzyjającej pogody. Czekam na następny...

zlocik jak zwykle udany -dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich
obecnych
d+m

Witam.
Misie wyrwały sie z zimowego snu i się stawiły
Z czego się bardzo cieszą i dziękują wszystkim za udaną imprezkę.
Pozdrawiami i ... oby do wiosny
Misie

[ wiadomość edytowana przez: _Misio_ dnia 2005-11-20 23:55:51 ]

Dziękuję serdecznie za zlocik, było pysznie cieszę się że mogłem sie z wami spotkać i poznać nowych klubowiczy. Pomimo dupiastej pogody, atmosfera ciepła Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu. Pozdrowienia od Jagódki

Nic nie chce mówić, ale mało nam do Warszawiaków zostało, mieliśmy 10 samochodów

Witam! Zlot ok, oby tak dalej ! Ale miała babka mine ja wszyscy sie wpakowali do salonu Hyundaia
Droga powrotna to koszmar....padało,a droga sie zamieniała w lodowisko

Witam.
Kraków - pobótka ... kolejny miesiac sie zaczoł i pytanie kiedy sie widzimy ??
Przed świetami czy po swiętach ??
Pozdrawiam.
Misio

Cytat:
2005-12-04 22:04:50, _Misio_ pisze:
Witam. Kraków - pobótka ... kolejny miesiac sie zaczoł i pytanie kiedy sie widzimy ?? Przed świetami czy po swiętach ?? Pozdrawiam. Misio

Z Krakowa macie niedaleko do Zakopanego, może 10, albo 11-go grudnia się spotkamy ? Będzie Termos, Gadiemus i Bolls_no1, może ktoś jeszcze do nas dojedzie ?

Kuszące-kuszące
Ale czy ja zdąże na tyle zrobić Mambę na czas
Jak cos to jeszcze raz Kucyk będzie rodzinnym autem
Ale o ile jakieś "zdrówko" w rodzince nie wysiadzie to my raczej na tak
Pozdrawiam.
Misio

Cytat:
2005-12-04 23:38:30, _Misio_ pisze:
Kuszące-kuszące Ale czy ja zdąże na tyle zrobić Mambę na czas Jak cos to jeszcze raz Kucyk będzie rodzinnym autem Ale o ile jakieś "zdrówko" w rodzince nie wysiadzie to my raczej na tak Pozdrawiam. Misio

My, tzn ile osób? Pytam, by asekuracyjnie zarezerwować odpowiednią dla Was kwaterę.
Zapowiada się świetny weekend

Ja nie wiem czy mi sie uda wyjechac na weekend
Raczej bym się nastawiał na odwiedziny Was.
Tylko do Zakopanego to Ślądk ma już kawałek
Pozdrawiam.
Misio

Zlotek planujemy po Nowym Roku, jaki termin pasuje??