Audio w Getzie ;( (chcieć a nie moc:()

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem, chce zainwestowac w Audio do Getza. Narazie tylko w 2je przednich drzwi, ale z czasem cos wiekszego Niby z tak prosta rzecza jak wyjecie 2 glosnikow i wstawieniu 2 nowych nie powinno byc problemow a jednak;/...... Jak przyszedlem do ASO i zapytalem sie o rozmiary glosnikow itp... to powstalo wielkie zamieszanie jakbym chcial silnik V8 zamontowac;/ nikt mi nie potrafil pomoc, ale w koncu znalazl sie jakis sprytny elektryk ktory mnie oswiecil... powiedzial ze glosniki sa Kwadratowe(??) i oni sie nie podejmuja zmian ....(??) ( to od czego oni sa?) Czy ktos kto ma doswiadczenie ze zmiana Audio w Getzie moglby mi pomoc ?? najlepiej opisac swoje doswiadczenia i ewentualne glosniki jakie mozna zamontowac do tej MAszyny ??

podaje tez maila themiq@o2.pl
licze ze ktos mi pomoze

Mógłbyś użyć opcji "szukaj" to nie boli.NA forum było dużo o audio do getza tu masz jeden z linków forum mimo tytułu jest też sporo o przednich głośnikach

Sporo było na ten temat pisane na forum, a o przednich drzwiach to chyba powiedziano już wszystko
To bzdura, że głośniki są kwadratowe. Są to okrągłe 13cm głośniki na plastikowych dystansach, po ich wyjęciu powstaje otwór mogący zmieścić 16 czy 17cm głośniki (plus ewentualny dystans z mdf'u).
W takich sprawach ASO omijaj szerokim łukiem