Autoalarm - montaż we Wrocku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.
jestem tu nowy, przelecialem cale forum... i w zwiazku z tym mam pytanie:
polecicie we wroclawiu jakis zaufany, niedrogi warsztacik montujacy autoalarmy? mam super fortece z full opcja ( czujka ruchu, antywstrzas, antyprzechyl, identyfikacja karta ).
i jeszcze jedno.
czy da rade i czy duzo zabawy z zamontowaniem w escorcie mk7'95 3d silowniczka do klapy bagaznika?
pozdrawiam

OT jak juz z wrocka jestes to pojaw sie w srode o 19 na parkingu pod poczta na przeciwko galerii a podejrzewam ze na spocie chlopaki powiedza ci gdzie ktos taki jest jesli wczesniej na formu sie nie dowiesz pzdr

-----------------
Same bordowe kombi :D

Ja montowalem w B&W na Armi Krajowej. Za stacja BP odrazu na prawo (tak na dole) obok serwisu skrzyn biegów Łoboda. Ale chlopaki robili to po znajomosci i skasowali mnie 120zł. Normalnie moze byc drorzej ale dziala. Kolo mnie chlopaki zakladaja alarmy i jest tam serwis Car Audio i tez znaja sie na rzeczy. Ul. Małopanewska (boczna Legnickiej)przy kosciele Baptystów. cena 150zł.
Jak bys nie chcial wiecej adresow wal na PRIV

odbiegajac od tematu.
escorcika kupilem sobie w zeszla sobote. mial mnie wozic tylko do roboty, a tam przesiadka w sluzbowke... zreszta nie wazne.
takiego wkreta w to autko wylapalem ze juz mam wizje co do niego. nie zapeszajac mowie stanowczo: "zaje..te autko"

zalozylem w B&W.
okazalo sie ze moj brat zna tam chlopakow. cena 120 zl ( bo alarm naszpikowany czujnikami na maxa ) po znajomosci.
zero tlumaczenia co , jak, gdzie, kiedy ( regulacja czujnikow super - wyje wtedy kiedy ma wyc, a nie jak u innych przy wietrze mocniejszym ).
Chlopak zrobil tak jak chcialem, a nawet lepiej...
Polecam na maxa ten zakladzik.

Dzieki wielkie matadorRS za namiar.
pozdro

maver_79 a to jest cena samego montazu mam rozumieć ???

tak.
sam montaz, inni po 200/300 chcieli

Ja sie zapytam o to samo tylko ze na Śląsku(Myslowice,Katowice)

NIEZAMACO
Dawaj do Wrocka z tym alarmem