[ot] Nokia 6020 czy 6030 ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kończy mi sie umowa w Orange i prosze was o pomuc! Który telefon wybrać dzieki.

6021 ale z tych 2 wybralbym 6020 bo ma aparat i potem bedzie latwiej sprzedac zadna z nich niema blutufa (niewiem jak to sie pisze) a 6021 mimo ze niema aparatu (ale co to za aparat) ma blutufa

Cytat:
2005-11-14 12:14:12, CarvMachine pisze:
Kończy mi sie umowa w Orange i prosze was o pomuc! Który telefon wybrać dzieki.

Dziołcha ma 6020 i telefon w porządku jest, wyświetalcz dobrej jakości, robi foty chyba do 640x480 nawet ma tryb nocny, nagrywa filmiki i dzwiek. Z białą obudową wyglada badziewnie.

noja mam od tygodnia 6020 i jest ok - tzn dla mnie kazdy telefon jest ok, bo dotychczas miałem 3210 przez 6 lat aczkolwiek bardzo chciałem siemensa cf62.

sony ericson k700i

Mam nokię 6020 i jest to według mnie świetny telefon. Mnóstwo funkcji ale nie przebajerowany, czytelne menu, genialny dyktafon (Michnik by się takiego nie powstydził na spotkaniu z Rywinem ), nagrywanie video (choć jakość jest mierna) i dobry aparat fotograficzny. Poniżej fotka zrobiona Nokią 6020 z jakością normalną (nie najwyższą)

tak jak koledzy nizej : polecam 6020... mam od pewnego czasu... nie narzekam. w miare duze klawisze - latwo pisac smsy bez akryli... joystick - dobra rzecz... tylko chwilke zajmuje przyzwyczajenie sie no i skraca czas uzytkowania telefonu fotki nad wyraz dobrej jakosci jak na telefon z tej polki. pozdro.