1 Official Spot FSO AK Podkarpacie 20,11,2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przepraszam, że tak bezceremonialnie, ale po podwieszeniu o spocie Krakowskim jakoś tak bez odzewu, więc ponawiam.

Jako "kierownik regionu" mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych na PIERWSZY OFICJALNY SPOT FSOAUTKOLUBU na Podkarpaciu.
Spot odbędzie się 20 listopada 2005r w Rzeszowie. Spotkanie rozpoczynamy na parkingu przy hali sportowej na Podpromiu o godzinie 11.00. W planach mała sprawnościówka, mini giełda części, oraz możliwość zakupienia gadgetów klubowych. Wszyscy będą mile widziani.

[ wiadomość edytowana przez: vazyl dnia 2005-11-14 21:38:08 ]

czy w ogóle ktoś z F&F wybiera się na spot w Rzeszowie

ja sie pojawie wraz z dwoma kolegami (3 samochody)

Ja przyjade też jutro pooglądać ciekawe Fiaciki, a przy okazji będę miał do psrzedania troche części do 125p i Poloneza - oczywiście nowych - niektóre jeszcze kupowane w Polmozgrzycie ))

Pozdrowienia

Zapraszamy

Odbędzie się w końcu spot ??
Wiadomo mniej więcej ile załóg będzie ??

wielu nas nie bylo ale pare bokow nalezy przyjac za udane
prosze o zdjecia i filmiki
jak ktos nie ma mozliwsoci zamiesczenia na serwerze to prosze dac znac gg:505542
pozdro

No i po zlocie było całkiem nieźle jak na pierwszy raz mimo zimna jakie panowało odbył sie grill przy którym staliśmy jak bezdomni koło koksownika hehe po zjedzeniu kiełbasek przyszła pora na tor przeszód co tu jeszcze więcej napisać oglądajcie zdjęcia

Potem sklece jeszcze jeden pozadny filmik i tez zamieszcze
Kipra ty tez wrzuc sowje foteczki

[ wiadomość edytowana przez: Pemek dnia 2005-11-20 15:31:47 ]

no furiaci dawajcie swoje foteczki

Witam.
Ja też dotarłem w jednym kawałku.
Jestem zadowolony, że jakoś to wyszło. Trochę smokrytyki - nie przygotowałem się jak trzeba, nie kupiłem chleba, tacek i widelczyków do kiełbachy, zapomniałem o rozpałce, miałem tylko 7 pachołków, nie zabrałem żadnych zdjęć....... itp. itd.
Wielkie podziękowania dla Pemka, który wykazał się jako żarliwy sympatyk FSO AK i wspierał mnie jak tylko mógł.
Dzięki dla Andruta za miłą trasę i motoryzacyjne dyskusje.
Dzięki dla kolegów z F&F za przybycie i miłą atmosferę.
Dzięki dla BanditaC za "jęk panewek".
Dzięki dla kolegów Piotrka, oraz reszty kierowników czerwonej sfory Polonezów, których imion niestety nie pamiętam, ale obiecuję że to się zmieni.
Dzięki dla kierownika Polówki za profesjonalne wykożystanie moich pachołków i przebycie masy kilometrów na zlocik.
Mam nadzieję że wszyscy rozjechali się z nadzieja na następne spotkania i w dobrych nastrojach.
Pozdrawiam - vazyl

[ wiadomość edytowana przez: vazyl dnia 2005-11-21 20:52:25 ]

czekam na film