[K] kubeł, szelki,

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie fotel dla pilota BiMarco B czarny, innego raczej nie preferuje, ale pisać możecie co macie.
Szelki, piszcie jakie macie, szelki wezme 2x o ile uda mi sie dorwać kubła w przyzwoitej cenie.

Dołączam sie,dla mnie obojetna firma,stan dobry by musial byc rowniez z przelotkami i najlepiej szynami

Nikt nic nie ma?? Zawsze cos tam było a teraz jak potrzebuje to dupa... no poprzeglądajcie garaże może cos w nich dla mnie macie

masz szelki 3-pkt NOWE czerwone SPARCO - 150zł

Ponoawiam moją oferte,na upartego kupie jeden kubel z pasami lub bez. Zawsze tak jest,ze jak sie niema kasy to towaru w piz***u a jak hajs sie pojawil to nic niema

naprawde nikt nic nie ma?? to chyba nie mozliwe

Cytat:
2005-11-17 22:27:13, Try3ek pisze:
naprawde nikt nic nie ma?? to chyba nie mozliwe

Mozliwe....tak juz zawsze bylo:jak masz kase i potrzebujesz czegos to nikt niechce sprzedac gratow,choc nieuzywaja to i tak niechca sprzedac bo mysla,ze sie przyda kiedys. A jak niemasz kasy to naraz wysyp ciekawych czesci....
P.S:moze ktos dojdzie do wniosku po tym co napisalem i odwazy sie sprzedac tajle

Mozliwe, ze bede mial do sprzedania bimarco c z szynami do malucha. Dokladnie bede wiedzial jutro/w niedziele. Jak cos to dam znac

szelki
klik

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-18 15:55:44 ]

Cytat:
2005-11-18 15:50:47, bart322 pisze:
Mozliwe, ze bede mial do sprzedania bimarco c z szynami do malucha. Dokladnie bede wiedzial jutro/w niedziele. Jak cos to dam znac

Jesli Try3ek niewezmie to ja sie pisze,proponowana cena na priva proszem i fotka jakas tez by sie przydala Mozesz juz wstepnie napisac ile bys wzial za niego bo chce szybciej wiedziec.

Jak będzie dobra cena to ja wezme, bo bardziej mi zależy na B ale czasem można iść na kompromisy poczekamy zobaczymy

Jak bedzie na sprzedaz to cena bedzie 200 zeta razem z szynami

Cytat:
2005-11-18 23:20:38, bart322 pisze:
Jak bedzie na sprzedaz to cena bedzie 200 zeta razem z szynami

To ja chetny na to jestem Jakies szelki do tego dorzucasz,chocby za mala oplata

No niestety interes mi nie wypalil i nie bedzie kubla na sprzedaz
Sory chlopaki za zamieszanie.

Cytat:
2005-11-20 21:44:25, bart322 pisze:
No niestety interes mi nie wypalil i nie bedzie kubla na sprzedaz Sory chlopaki za zamieszanie.

OK,na hodze znalazlem kubla ale koles nieodpowiada na maila...trudno.Czyli 200zyla na inna inwestycje zapodam Szkoda,ze nikt klatki niema

Cytat:
2005-11-20 21:47:57, HEMIGTX pisze:
Szkoda,ze nikt klatki niema

A tu?

Jednak mam kubla do sprzedania - szczegoly tutaj