Reklama dzwignią handlu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.trader.pl/details,135,14422666111520050133552.asp
-przeczytajcie dokladnie opis.Pozdrawiam

TAK ŁATWIEJ

Zwroccie uwage na text-SILNIK 1.1FIRE 55KM DOKŁADNIE TAKI SAM JAKI JEST MONTOWANY W FIATACH SEICENTO SPORTIN 1.1
Kurna mam 3 sportinga i mialem dwie zastawy.Jakos nie wydaje mi sie zeby one byly takie same(oczywiscie silniki)-chyba ze byly takie zastawy.Poprawcie mnie jak cos

może ktoś zaswapował tam silnik 1.1 od cc/sc? trzeba by zobaczyć zdjęcia spod maski i wtedy gadać czy wie o czym pisze czy nie

No moze i trzeba zajrzec pod maske-ale tak ogolnie czy byly fire na gazniku?bo pisze ze po regulacji gaznika??Az kolesia poprosze o foty. A propo swapu-klient pisze ze stan fabryka wiec nic juz nie rozumiem.

[ wiadomość edytowana przez: kocurzyskko dnia 2005-11-15 23:15:09 ]

nie no fire'ów na gaźniku to nie było, tylko wtryski SPi i MPi.

może ktoś kolesiowi ściemnił, że to taki jak w cc, albo sobie dopowiedział, że jak 1.1 z fiata to pewnie fire , no albo szuka jelenia

chodzi o konstrukcje, pojemnosc i moc

jasne ze byly fire na gazniku , poczawszy od 750 fire z fiata pandy poprzez 1000 fire na przyklad z lancii y10 skonczywszy na 1100 fire z uno 60 sx.... wszystko na gazniku

Cytat:
2005-11-15 23:18:36, owz pisze:
nie no fire'ów na gaźniku to nie było, tylko wtryski SPi i MPi. może ktoś kolesiowi ściemnił, że to taki jak w cc, albo sobie dopowiedział, że jak 1.1 z fiata to pewnie fire , no albo szuka jelenia

owz gafe za gafa puszczasz

no właśnie muszę przestać pisać po nocach....info o silnikach fire wziąłem z jednej mądrej strony, tylko nie doczytałem - silniki Fire w samochodach Punto!! wrrrrr

komandosa sie napij

właśnie coś dawno nie piłem, chyba trzeba sobie trochę zryć łeb jakimś Komandosem co by gadać z sensem..

Szpece tu se kliknijcie:

http://punto.autokacik.pl/puntofire/historia.htm

nic nowego siem nie dowiedzialem

Czyli nie wiem albo moja nieuwaga albo nie znalazlem silnika 1,1 na gazniku-poprawcie mnie jesli sie myle.Nigdy tez takiego motoru na zywo nie widzialem.

1100 Fire

poj. 1108
il. zaworów 8
moc 60
zasilanie gaźnik
kiedy 83-93
Uno,Panda,Tipo