| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-04-01 10:24:15 wczoraj zaobserwowałem dziwne acz ciekawe zjawisko. mianowicie na włocławskich blachach Omega A:
- inna klapa bagażnika z takim przetłoczeniem wszerz nad tablica rejestracyjną - napisy na klapie OPEL OMEGA 2.5 V6 ale to ściema bo literki małe sklejone z B - nadkola tylne bez listwy ozdobnej, zaokrąglone ( nie takie jak evo czy lotus tylko dużo "chudsze" jak w senatorze) - przód badlook, grill z siatką i zderzak do ziemi - z boku oznaczenia CD Diamant - tylna lotka nie odstajaca od bagażnika coś w rodzaju listwy - cała fura ( postawiłem obok swoją ) dłuższa o jakieś 10cm !!! - licznik ( zajrzałem rzecz jasna do środka) wyskalowany jak w 2.0 nie 3000 - skóra, manual, klima, cyberdach nieźle klient zakombinował, podobywało mnie sie, niestety nie było gościa bo chetnie zajrzałbym pod maskę pzdr |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-04-01 12:46:30 hmm tez bym na coś takiego rzucił okiem. Szkoda że aparatu nie miałeś. |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2003-04-01 16:06:57 A może to była przerobiona Skarpeta (Syrenka) Widziałem taką z silnikiem Porche - powaga mało ze śmiechu nie pękłem. Gościu odstawiał wszystkich w sekundę po starcie. :: [ wiadomość edytowana przez: stapoz dnia 2003-04-01 16:08:21 ] |