Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() jachito Daewoo Espero Łódź | 2005-11-18 20:46:06 No wiesz Esperynek... jeden lubi dziewczynki, drugi chlopców ... a ja czerwone kierunkowskazy ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-18 21:00:48 Trzeba sobie pomalowac ![]() |
![]() jachito Daewoo Espero Łódź | 2005-11-18 21:18:53 ... a może ktoś na poważnie? |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-18 21:23:03 No przeciez pisze na powaznie ![]() Kupujesz sobie w jakims sklepie tuningowym, albo na allegro lakier transparentny w sprayu, potem oklejasz sobie blende, albo same kierunki - to juz lepsze rozwiazanie, i malujesz. Czerwone kierunki ma Łukasz Gajer. Moim zdaniem oprocz dyskusyjnego wygladu jest to beznadziejne rozwiazanie. No chyba, ze wcale nie uzywasz kierunkow... |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-18 21:38:06 dwa razy pod rząd ten sam post?
moja odpowiedź jest TU |
![]() jachito Daewoo Espero Łódź | 2005-11-18 21:45:12 Dzięki za info..... jednak zaryzykuje.
PS: Sorki za zdublowanego posta ale to mój pierwszy raz ![]() ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-11-18 21:50:43 to nie jest zdublowany post. to dwa razy zalozony recznie temat, sam wiedziales ze go powielisz...
czerwone jak i czarne (vide moje) kierunki uzyskuje sie tylko sprayem, ale spray musi byc specjalny, do kloszow lamp, bo wtedy przepuszcza swiatlo. pytaj o motipa w sklepach motoryzacyjnych do kloszy lamp... |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-11-18 21:56:42
eee tam...czepiasz się Łukasz, a wcale nie masz racji ![]() W jednym poście Żótodzioby Kolega poszukuje czerwonych migaczy , a w kolejnym czerwonych kierunkowskazów...to czego fces łod gościa ??? ![]() Pozdrowionka! ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-11-18 22:04:57 z dwoja zlego (czerwone i czarne) chyba lepsze sa jednak czarne..zarowno zgaszone jak i zapalone lepiej wygladaja ![]() mi by sie podobaly biare kierunki ![]() ![]() eh nabijam sobie chyba tylko posty bez sensu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adamo8 Klubowy Weteran ![]() Citroen C4 Picasso Zielona Góra | 2005-11-19 16:00:04 I czerwone i czarne a nawet zielone są niezgodne z przepisami. Bedą zgodne jeśli komuś uda się uzyskać światło barwy tzw żółtej samochodowej, co przy czerwonym i czarnym jest raczej niemożliwe. Natomiast "białe" kierunkowskazy również nie istnieją. Bardzo często stosowane jest białe (a raczej mleczne) "szkło" kierunkowskazów, ale same kierunki świecą nadal na żółć samochodową, a to dzięki nakładkom na żarówkę lub specjalną żarówkę barwy żółtej samochodowej.
Ciekawe dla kogo toto ma barwę "żółtą samochodową", dla mnie jest to coś bardziej pomarańczowego. No ale jeśli flachowcy napisali w kodeksie drogowym, że to taki kolor, to i ja jak się nachleję to widzę kolor żółty. |
![]() Michal-500 Clio Sosnowiec | 2005-11-19 16:07:26
Hehe, bo to facet pisał ![]() ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-19 16:08:39
Przy czerwonym jest to niemozliwe ![]() Ja mam 2 warstwy (jak dobrze pamietam, bo dawno juz malowalem), kierunkowskaz ma kolor czarny, ale swiatlo jest niemal identyczne z niepomalowanym - sprawdzane na zlocie empirycznie ![]() Tyle tylko, ze ja nie malowalem Motipem tylko jakims niemieckim (zdaje sie, ze Piort Kwasny sie firma nazywala ![]() No a wyglada chyba lepiej od serii ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-11-19 16:27:10 ] |
![]() Adamo8 Klubowy Weteran ![]() Citroen C4 Picasso Zielona Góra | 2005-11-19 16:51:53
Kurde, to biały i czarny to też kolory? To w takim razie ja mam kolorowy telewizor, a kupiłem go w 72 roku. A z kolorami to chyba masz rację, baba ciągle mi mówi że mamy seledynowe zasłony, a dla mnie w domu to one są zielone a poza domem stają się niebieskie albo jakieś inne (czasem się zastanawiam czy ja mam jakieś zasłony). My po prostu nie zwracamy uwagi na takie duperele. |