LPG do Forda Focusa C-MAx

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś już zakładał instalację do C-MAXA. MAm silnik 1,6 16V Duratec. Słyszałem dobre opinie o IV generacji Landi Renzo, ale nie wiem czy mozna ją zainstalować do C-MAXa.
Jaki warsztat polecacie w Zachodniopomorskiem?

Tak jak już pisano nie raz, nie do wszystkich nowych fordów można założyć instalację gazową.

Witam.
Mozna 5 generację z ciekłym wtryskiem gazu. Nie ma obaw o głowicę.

Kto produkuje V generację i ile to kosztuje?
Słyszałem, że w Fordowskich silnikach 1,4 i 1,6 płyn do lubrufikacji niszczy katalizator , natomiast bez tego płynu zniszczeniu ulegną gniazda zaworów. Nie znam sie na tym, ale chcialbym taniej jeździć.

Witam.
Do tego auta koszt 5 generacji 5,3 tyś zł. i można być spokojny i o katalizator i głowicę.

Gdzie mozna wiecej dowiedzieć sie o V generacji ( zasady działania, producenci instalacji, wreszcie jakie warsztaty ją dobrze wykonują w zachodniopomorskiem?

Witam.
Nie wiem gdzie w zachodniopomorskim dobrze wykonuja ta instalację ale4 możesz się dowiedzieć u importera.
Tel.042 2123465
Lub zglosić się do mnie na montaż który takze będziesz miał z pomiarami na hamowni podwoziowej.
Jeśli mam klientów nawet z Białego stoku czy z Swinoujścia to Złocieniec jest niedaleko. Montaż 1 dzień.