| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
radson_sc astra I classic Sosnowiec | 2005-11-19 13:11:15 mam pytanko jak wymienic zarowke a raczej w jaki sposób odpiąć wtyczke od świateł mijania w astrze classic I bo boje sie żebym czegoś nie urwał a samo ciągnięcie za wtyczke nie daje efektu:/ mozę trzeba jajakosprzekręcić bo nieidze tam żadnego zaczepu ani niczego co trzeba by nacisnąć. jeśli kto wie to prosze o szybką pomoc bo nie lubie jeździć z jednym okiem ![]() |
radson_sc astra I classic Sosnowiec | 2005-11-19 14:38:31 to co napisałeś to wiem ale chodzi mi o samą plastikową czarną wtyczke z której wychodzą przewody bo musze jawypiąc żeby dostać sie do żarówki. w instrukcji obsługi pokazano tylko juz wypiętą wtyczke a ja mam właśnie problem z wypięciem bo nie chce wyjśc a nie widze tam zadnych zaczepów które mogły by ją blokować?? mozę trzeba ją jakoś przekręcić albo cośtakiego??prosze o pomoc!! |
![]() kosek Forumowicz Astra F >>> Mitsubis ... Świdnik | 2005-11-19 14:51:50 dokładnie tak jak opisał to kolega GSI, jedynie co mogę podpowiedzieć:
w jasny dzień obejrzeć dokładnie obejrzeć miejsce, dostęp, wiązkę, kostkę, zaczepy. Ćwiczyć
W ciemną noc trudno będzie pozdr. |
radson_sc astra I classic Sosnowiec | 2005-11-19 15:25:42 juzwymieniłem dla wiadomosci innych wtyczka nie ma żadnych zaczepów ale zwykle jest mocno nabita(tak jak u mnie) starym sposobem nic na siłe wszystko młotkiem sie udało dzieki wszystkim za pomoc![]() |