Kupie badz przyjme:)nakladke chromowana...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie:kupie badz przyjme nakladke chromowana na felge 13stke-od bolu moga byc 2cena nie wygorowana

a co bedziesz robil??
ciekawe czy moj patent chcesz odgapic:p

hmm Twoj patent??nic o tym nie wiem
chce poprostu zalozyc te obrecze na stalowe felgi 13stki bo mam takie na zime...mam tez 3 takie obrecze chromowane i jednej mi brakuje

Cytat:
2005-11-19 18:19:51, Krupek pisze:
hmm Twoj patent??nic o tym nie wiem chce poprostu zalozyc te obrecze na stalowe felgi 13stki bo mam takie na zime...mam tez 3 takie obrecze chromowane i jednej mi brakuje

a to nie moj patent
poszukam jutro w garazu jak mam jakas sztuke poza kompletem to ci wysle.
chyba mam tesz komplet ale pomalowanych na czarno (jakis matol je pomalowal ) trzeba by nad nimi popracowac i bylyby ok.
jutro albo dzis poznym wieczorem dam znac co i jak.
edit
aha a chodzi ci o chromowany dekielek czy nakladany taki rant na fele bo ja caly czas mowie o dekielkach

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-11-19 18:35:15 ]

super,jaby co to zobaz te pomalowane-czy duzo pracy nad nimi trzeba poswiecic??

a chodzi ci o chromowany dekielek czy nakladany taki rant na fele bo ja caly czas mysle o dekielkach

hehe mi chodzilo nie o dekielek ale o obrecz na fele-z tym ze ze bylem dzis na gieldzie i kupilem brakujacy elementa jesli chodzi o dekielek to chyba wiem co chcesz zrobic

Panowie...posiada ktos moze w zbiorach wspomniane dekielki...nie chodzi mi o klasyczne dekle na stalowki ale "dekielki" do alu typu Ats..chodzi mi o srodek piasty...

Cytat:
2005-11-20 18:46:55, Krupek pisze:
hehe mi chodzilo nie o dekielek ale o obrecz na fele-z tym ze ze bylem dzis na gieldzie i kupilem brakujacy elementa jesli chodzi o dekielek to chyba wiem co chcesz zrobic

heh to tak jak myslalem.
co do tego co mam zrobic to zrobilem juz daaaawno temu czekam tylko az ktos wpadnie na ten sam pomysl

a co do dekielkow to szukam jednego do motylka czarnego z napisem fiat
i drugiego do cromodorki czerwony dekielek tesz znapisam fiat