MotoNews.pl

Opony 205/60/13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
letnie, uzywane, na sprzedaż - idealne do DF-a - pilnie sprzedam

TANIOCHA! - 4szt. 120zeta

Mogę też odstapic do nich felgi ATS 6x13 (śruby 4x100) - 4szt. 280 zeta.

ATSy na 13 ? to one maja szeroki rant ? sa całe srebrne ? czy srebrno czarne ? i czy proste

PS Dzowniles w sprawie wałków ?!

Jakbyś miał jakaś fotke, bo cena interesujaca i mysle ze udałoby mi sie zebrac taka kwote i od ciebie je odkupic

Fotki wrzucę w sobotę.

Byłem na twojej stronce i trochę sobie pooglądałem. O te srebrne pięcioramienne chodzi?

Cytat:
2003-04-09 12:17:20, elwood pisze:
Byłem na twojej stronce i trochę sobie pooglądałem. O te srebrne pięcioramienne chodzi?

He,he... te o których mówisz to moje ronale 7x15 które kosztowały mnie +1600zeta i nie sa na sprzedaż

te ats-y niestety pojda tylko w całości tzn kompletne koła po 200zeta para. zdjecia: http://republika.pl/f60_dax/kola.htm

[ wiadomość edytowana przez: Dax dnia 2003-04-09 13:28:41 ]

No faktycznie. Cósik za duże były jak na trzynastki A ateesy sobie obejrzałem. Fajniusie Szkoda, że niespecjalnie pod styl mirafiorki.
Tylko po cholerę komu te gumy? Chyba że jeszcze trochę je przeszlifować i opchnąć komuś jako slicki

ok. to powiem inaczej - sprzedam 4 felgi ATS, cena 400zeta. do tego dorzucam 4 szt. opon 205/60/13

Cytat:
Tylko po cholerę komu te gumy? Chyba że jeszcze trochę je przeszlifować i opchnąć komuś jako slicki

Na track-days w sam raz

K.Y.

ja bym z przyjemnoscią łyknął te gumki

daj jakiś telefon albo zadzwon 602481423

ja też mam takie oponki 2* Bridgstone i 2 x Fulda,

Chetnie oddam, za tyle ile ktoś da
oferty zbieram do piatku
potem najwyzsza wygrywa...logiczne

odbiór w Rzeszowie

sory ale nie moge znalezc tego ogłoszenia

patrz wyżej