Rydzyk w sluzbie kraju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wynagrodzmy go!!!

eee wracac???

Jak dla mnie... bez komentarza.

yyyy "Radio Maryja swoją działalnością od początku zaistnienia w eterze jest jedynym do naśladowania w pracy dla odbudowania zniszczeń wartości narodowych, społecznych, obywatelskich, duchowych i materialnych, dokonanych przez reżim komunistyczny, jaruzelszczyznę i zakłamane środowiska medialne na czele z obecnymi wyśmiewcami tych wartości tak drogich każdemu kochającemu Boga, Naród, Ojczyznę i Państwo" to najlepszy fragment ... nic tylko się powiesić :/

Cytat:
2005-11-20 17:33:03, Quattro pisze:
Wynagrodzmy go!!! eee wracac???

wracaj wracaj

to twoj ziomal

chyba kupie sobie jakiś karabin snajperski

Cytat:
2005-11-20 20:37:42, sterciu pisze:
chyba kupie sobie jakiś karabin snajperski

Sterciu nie żartuj bo jak by tak się ktoś wychylił z giwerką i go kropnął to miałbyś CBŚ na chacie...

a tak poważnie to jeśli go nagrodzą (chociaż sam nie wiem za co) to Order straci dla mnie najmniejszą wartość, bo będzie to znak że może go otrzymać BYLE KTO .

zastanawia mnie jedno a mianowicie inni księża, biskupi też negatywnie się wypowiadają o jego postępowaniu ale nikt nic z tym nie zrobi Polska to kraj gaduł i tyle

A co maja zrobić?? Biskup podlega Papieżowi, Papież (zanim jeszczew nie był papieżem) wezwał Jankowskiegi i Rydzyka na dywanik - Jankowski się uspokoił a Rydzyk dalej szaleje. Jedynym wyjściem byłaby banicja Redemptorystów z kraju ale to nie takie proste.

Cytat:
2005-11-20 22:21:08, speedmaster pisze:
zastanawia mnie jedno a mianowicie inni księża, biskupi też negatywnie się wypowiadają o jego postępowaniu ale nikt nic z tym nie zrobi Polska to kraj gaduł i tyle

Polska to kraj gaduł, ale księżom istnienie RM jest na ręke.
Codziennie czytam, że albo chcą Rydzykowi coś dać, albo drogę do radia zbudować, a ministrowie rządu goszczą tam przynajmniej raz w tygodniu. Muszę przyznać, że trochę mnie to przeraża, a jak jeszcze przypomne sobie gadki tej minister finansów...

a ja i tak twierdze z o. dyrektor jest moim idolem. Rozumiem zrobic kase na mlodych dziewczynach.... Ale niech ktos zrobi kase na starych babach... Tak tak, sam bylem swiadkiem jak taki mohrowy beret cala swoja emeryture przesylal na rozglosnie przenajswietrza... Uwielbiam tego goscia A teraz po ostatnich wyborach jest kolo nie do ruszenia

zreszta jak ruszyc kolesia w opancerzonym maybahu

Cytat:
2005-11-21 14:22:13, najmer pisze:
zreszta jak ruszyc kolesia w opancerzonym maybahu

jak to jak

...Moździeżem

tia a późńiej go świętym zrobia

a mi juz od roku nikt nie chce bazooki pozyczyc.....

to wyjechalem

Cytat:
2005-11-20 22:15:49, Sylty pisze:
Sterciu nie żartuj bo jak by tak się ktoś wychylił z giwerką i go kropnął to miałbyś CBŚ na chacie... a tak poważnie to jeśli go nagrodzą (chociaż sam nie wiem za co) to Order straci dla mnie najmniejszą wartość, bo będzie to znak że może go otrzymać BYLE KTO .

on nie zartuje za dobrze go znam a z CBŚiem nie było by problemów

Rydzyk 1

Rydzyk 2

hehehehehe
Rydzyk Gora

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2005-11-24 19:54:33 ]
[ powód edycji: Duże fotki ]

Taz

wklejaj mniejsze obrazki....