Nakładki + aluminiowy dywanik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To całe zemiosło zajeło mi 6 godzin zdrowo sie owierciłem ale koszt tego wszystkiego to tylko prąd jaki zużyłem interesuje mnie czy to ma prawo bytu czy nie jest to wiejski tuning ?
Do neta bede miał dostep dopiero za tydzien wiec czekam na jakies podpowiedzi bo jak to zle wyglada to wywalam
z góry dziekuje ze wszystkie odpowiedzi nawet te berdzo drastyczne
pozdrawiam

dla mnie to wiocha no ale o gustach sie nie rozmawia (a te nakłądki to wyglądają jak zardzewiałe :/)

Jeśli Tobie się podoba to jest ok. Twój samochód, Twój gust i tego się trzymaj A tak wogóle, te dywaniki to guma, czy prawdziwa blacha?

To wszystko kwestia gustu jak napisał CG-UrwiS ale dla mnie też sie niepodoba

cioska moim zdaniem prawdziwa blacha patrz jak jest nacięta żeby dobrze przylegała hehe a gumy tak ładnie byś niewygioł a mi sie nawet podoba heh ale nas możesz tylko zapytać o zdanie ale to TY ostatecznie o wszytskim decydujesz

Może masz rację

te pedaly naprawde jakos jak by przyrdzewiale jakies te dziury w nich troche przy duze... jak dla mnie obojętne. Twoj wybór!!

podłoga marnie jak dla mnie a pedaly maja dziwny kolor... moze by je pochromowac ?:> no nie wem... nie znam sie kwestia gustu

mialem taka 'podloge' w swoim essim jak go kupilem...

nie zdarzyla dojechac ze mna nawet pod garaz

źle niewygląda tylko te pedały by mogłybyć
jakoś pomalowane ,a tak wygląda jak jakaś rdza.

moim zdaniem wiejski tuning

moim zdaniem tragedia, pedaly wygladaja na zardzewiale, a blacha jest za duza .. zobacz sobie jak to wyglada np w subaru

no i chyba to z zima troche ma niepodrodze .. jak sniegu naniesiesz i wody

ale.. wazne ze tobie sie podoba

w zeczywistosci to troche inaczej wyglada i podswietlenie psuje troche efekt a dla nie wtajemniczonych dywanik to oryginalna blacha aluminiowa a nakładki sa mosieżne i maja taki kolor wiec kolor był zamieżony co do dywaników i otworów w nakładkach nic im zima nierobi bo jezdziłem juz jak był snieg i lepiej sie trzymaja buta niz strandardowe gumowe a co do kolru to z czasem beda lepiel wygladały niz aluminoiwe nakładki a malowanie nie ma sensu bo sie szybko wytrze
rozmiar tez jest dobry bo chyba głównym z celów zakładnaia nakładek jest zwiekszenie ich powiezchni roboczej ?

pokażcie wasze propozycje moze wtedy bedzie łatwiej mi podjać decyzje czy to wszystko wywalic

[ wiadomość edytowana przez: mati09 dnia 2005-11-23 15:24:56 ]

Troche z innej beczki ... Twoje ostatnie zdjęce w profilu co to to jest to pod felgą ?

opona zimowa bo nie chciało mi sie zakładac aluminiowych felg zeby zrobic fotke ale i tak ich hyba juz nie bede zkładał bo załoze ja do mondeo

pod felga jest koło z zalozonym kołpakiem:>

Ja też mam takie blachy na podłodze. Kupiłem je razem z autem ale mnie sie wcale nie podobają i przykryłem je szczelnie (no prawie szczelnie) gumowymi dywanikami. Chciałem to żelastwo wyciągnąć ale się nie da Chyba bym musiał siedzenie kierowcy wykręcać a jakoś niemam czasu żeby sie z tym bawić No a wracając do zimy to jak nanosisz śniegu to CI przynajmniej zostanie na dywaniku gumawym a tak to spłynie po żelastwie pod fotel i możesz wypaść pewnego dnia jak blacha przegnije

te dywaniki sa tak zrobione ze : sa tak dopasowane zeby sie mie przesówały ale po odsunieciu fotela mozna latwiutko wyciagnac a jesli juz temat wody mam kumpla który spawa aluminium i jesli ten problem bedzie wystepował to zrobie delikatne obrzeza chociaz opcja z gumowymi wycieraczkami tez jest do zastosowania
tylko teraz tak ze jak sie cos dostanie pod nia to jest ten sam problem co z ta blachom dlatego na wiosne trzeba tam wszystkom dobze wysuszyc i wywietzryc

Jak komuś takie niepotrzebne to chętnie przyjme... Albo jak wiecie panowie gdzie to zdobyć bo nie robi mi przeplacac...