Ile kosztuje paita i wachacz do MK4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie moze ktos wie oreintacyjnie

piasta i wachacz bo mam krzywe kolo i nie wiem co to moze byc z tylu jest pod katem moze ktos wie

Ja za piaste dalem niedawno ~130.
Obdzownilem okolo.. 20 sklepow i hurtowni NA SLASKU + Jasienica, Cieszyn.. i nie bylo!!! jak byly to do sprowadzenia w takiej samej cenie. Znalezlem w 1 sklepiku w Rybniku.
Zagadaj do Slawasa... on ma duzo duzo taniej!

ja za piaste sama dalem ok 65 zl nie dawno a wahacz ok 130 zł

u mnie na dzień dzisiejszy piasta kosztuje 55zł a wahacz 90zł

Slawas jak zwykle rewelacyjne cenki! SUPER!

a masz moze pelen zestaw na przod?? Tzn te wszystkie gumki srumki i swoznie i koncowki drazkow. Bardzo bym byl wdzieczny za inf i cene.

Cytat:
2005-11-21 10:55:18, slawas1 pisze:
u mnie na dzień dzisiejszy piasta kosztuje 55zł a wahacz 90zł

u mnie podobne ceny...nawet wahacz kupiłem za 83 zł...
sklep forda w Ketach...

Cytat:
2005-11-21 10:16:59, Wolek_Racing pisze:
piasta i wachacz bo mam krzywe kolo i nie wiem co to moze byc z tylu jest pod katem moze ktos wie

tzn masz kolo w negatywie? jesli tak to ja bym sie raczej przyjrzal zwrotnicy, ewentualnie czy mocowanie wahacza do nadwozia jest na swoim miejscu

gryzon a te ceny lkotre podales to gdzie w motocrafcie bo to chyba nie mozliwe a i jescze czy to moze wlasnie od tego tylne kolo mam pod katem duzym

ponawiam

piasta jest firmy hans pris
a wahacz to mozna zeczywiscie kupic za 80 zl ale zalezy jak czesto chce sie go wymieniac
ja kupilem wahacz febiego i jestem zadowolony

a co to wlasnie moze byc z tylu ma lewe kolo pod katem hmmm???

Hmm nikt nie wie czym to moze byc spowodowane ze kolo tylnie lewe mam lekko pod katem

obstawiam ze kiedys ktos uderzyl kolem w kraweznik i dlatego wachacz sie troszke wygial ja mialem tak samo w orionie buda MKIII i kolo uciekalo gora na zewnatrz

Ja ostatnio byłem zmuszony wymienić wachacz i kupiłem za 117zł w JC Auto ze wszystkimi gumami(nie miałem czasu szukać taniej).... A co do tyłu to ja mam od zawsze duży negatyw - chyba przez glebe, tylko lewo koło jest jakby rozbierzne...

ale wyglada tak jak by nie uderzyc kolem w kraweznik bo doł opony jest na zewnatrza a góra do srodka na odwrot jak by uderzyc w kraweznik

Cytat:
2005-11-29 12:16:12, Wolek_Racing pisze:
ale wyglada tak jak by nie uderzyc kolem w kraweznik bo doł opony jest na zewnatrza a góra do srodka na odwrot jak by uderzyc w kraweznik

Zobacz w mój profil mam tak samo.... I nie wiem czy to przez glebe czy seryjnie... Np scorpio miały tak seryjnie rozjechane dołem koła... To się nazywa negatyw...

tyko ze letnmia opne mam do wyrzucienia juz i musze to zrobic bo z zimowka sie zrobi bieznik wewnetrzny calkiem lysy az druty widac ale jad ezaniedlugo do znajomego i si ezobaczy