| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-11-22 16:38:04 Dostałem e-mailem wiec sie dziele... moze ktos bedzie zainteresowany
Szanowni Państwo! Pragniemy poinformować, że w dniu 27 listopada br. na torze "Poznań" odbędzie się "Trening Driftu" prowadzony przez Macieja Polodego. Trening ma na celu poinformowanie wszystkich o powstaniu POLSKIEJ FEDERACJI DRIFTINGU, która będzie normowała: zasady, punktację i regulamin zawodów. Zawodnicy, którzy będą chcieli startować w zawodach w sezonie 2006 dowiedzą się jak będzie wyglądał szczegółowy regulamin PFD, który bazuje na regulaminie japońskiego D1Grand Prix. Zawodnicy będą mogli przetrenować przejazdy według nowych zasad i dowiedzieć się gdzie stracili punkty i jak je nadrobić, tak aby w nowym roku mogli trenować i podnosić poziom swoich umiejętności. Trening NIE JEST OBOWIĄZKOWY i do niczego nie zobowiązuje. Osoby zainteresowane udziałem będą musiały wykupić ubezpieczenie NW na trening za 50zł (innych kosztów nie ma). Czas trwania treningu 10:00 - 15:00. Rozpoczęcie nastąpi w budynku biura toru. Dojazd: przejeżdżając przez most nad torem na STOPIE skręcamy w prawo i pierwsza w prawo. Będzie widoczny biały budynek, do którego wejście jest od tyłu. Warunkiem uczestnictwa będzie: a. sprawny technicznie samochód z napędem na tylne koła, ew. na cztery koła b. posiadanie kasku bezpieczeństwa c. prawo jazdy kat. B Każdy z zawodników będzie zobowiązany do podpisania oświadczenia o treści: Oświadczam, że jestem świadomy ryzyka i niebezpieczeństwa podczas Treningu na Torze. W związku z moim uczestnictwem przyjmuję na siebie pełną odpowiedzialność, jednocześnie zrzekam się wszelkich późniejszych roszczeń w stosunku do organizatora treningu. Zobowiązuję się do przestrzegania zasad, które przedstawi organizator bez żadnego wyjątku, wraz z zobowiązaniem przestrzegania przepisów o ruchu drogowym na drogach publicznych. Zgadzam się na umieszczenie reklam organizatora na zgłoszonym pojeździe. Uczestnicy muszą używać kasków ochronnych podczas Treningu. W przypadku drastycznego naruszenia zasad lub niesportowego zachowania, nastąpi usunięcie z obiektu. UWAGA! W tym dniu odbywa się giełda samochodowa więc zawodnicy proszeni są o wysłanie wiadomości na adres drift@drifting.pl z numerem rejestracyjnym pojazdu i danymi osobowymi w celu przygotowania listy wjazdowej. Na zawodników czeka talerz gorącej wojskowej grochówki oraz herbata i kawa (osoby towarzyszące zawodnikom prosimy o zaopatrzenie się w prowiant i termosy oraz ciepłe ubranie - stosowne do pory roku )
Zapraszamy! Polska Federacja Driftingu |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2005-11-22 17:36:36 Ja bym sie tam wbił... jedzie ktoś z okolicy? |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2005-11-22 18:49:49 nie wiem czy na forum f&f znajdzie sie ktos ze sprzetem do driftu. Tu przeciez chodzi o prawdziwy drift na podłozu bitumicznym a nie śniegu, zreszta w Poznaniu śnieg nie jest tak powszechny jak na poł i wsch kraju dlatego termin trenigu jest na końcu listopada.
|