Bagażnik Atu teleskopy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy teleskopy podtrzymujące klapę da się jakoś zregenerować, bo obecnie to one tylko są i na tym tyle. lub ile potrafią kosztować nowe?
wiem że kiedyś była już omawiana kwestia klapy , ale tam chodziło o caro i urywne zawiasy

Da się zregenerować poprzez ich wymianę na nowe. Ponieważ są to siłowniki gazowe nie ma możliwości przywrócenia im stanu fabrycznego. Czas na nowe. Do Caro Plusa (600N) kosztowały mnie w zeszłym roku 50 zł sztuka.

dobry i tani sklep w Warszawie posiada tel. (22) 781-70-66, czynny od 10-tej do 18-tej, możesz spróbować tam zadzwonić i dowiedzieć się o ceny.

więc może do atu będą zdetka tansze, ale wiem prynajmniej ze trzeba rozbić skarbonkę, a i dzięki za namiar na warszawę,ale poszukam bliżej)) no chyba że to jedyny sklep) z tym

och, przepraszam, nie wiedzialem, że masz do niego tak daleko że to sie nie oplaca...

nieszkodzi, nie podałem gdzie szukam sklepu, ale dzięki za chęć pomocy.
a co do szukania to wracając kiedyś z wybrzeża do domku zatrzymywałem sie na każdym przydrożnym szrocie w poszukiwaniach, a jak w końcu znalazłem co szukałem ,to mnie zgieło jak mi zaśpiewali cenę i wróciłem grzecznie do domku

38zł sztuka

OT: Odkąd na szrocie za zniszczoną, porysowaną i z deczka nadłamaną lampę tylną do plusa zaśpiewali mi 40 zł jestem z nich wyleczony. Nie wiedzą ile brać po prostu. Tydzień później na allegro kupiłem dwie prawie nowe lampy za 60 zł/2szt.