Impreza Klubowa Rally-Kraków 27.11.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na Imprezę Klubową, która odbędzie się 27 listopada 2005 (niedziela), na terenie Maxi-Schrott przy ul. Centralnej 53 w Krakowie.

Wpisowe 20 zł.

Trasa imprezy będzie składała się z 1 dłuższej próby, przejeżdżanej trzykrotnie (do najlepszego wyniku będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji.

Dla kierowcy i ew. pilota wymagane kaski.

Przewidziany start pierwszego zawodnika o godz. 11.00 (zapisy w godz. 10.20-10.50).
Ilość zawodników ograniczona do 40.

Sponsorem imprezy jest firma Project XS (www.projectxs.pl), która dla zwycięzców w każdej z Klas ufundowała bezpłatny pomiar samochodu na hamowni, oraz za 2 i 3 msc. w Klasach, odpowiednio 60 i 40% zniżki na w/w usługę.

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy- dostępne na stronach www.rallykrakow.com oraz www.erajdy.com .

Serdecznie Zapraszamy !

Oj będzie się działo

mam seryjny silnik ale może przyjade sie chociaz pokręcic

kur... a ja nie mam płyty i opon a jak podział na klasy bedzie wygladał moze chociaz puntem bym skoczył

Cytat:
2005-11-25 14:29:11, gryzli pisze:
kur... a ja nie mam płyty i opon a jak podział na klasy bedzie wygladał moze chociaz puntem bym skoczył

podział na klasy taki jak w kjs

warto? trochę daleko mam ale wpisowe kusi, gdzie są jakieś zdjęcia z tego miejsca?

Cytat:
2005-11-25 23:43:13, snail pisze:
warto? trochę daleko mam ale wpisowe kusi, gdzie są jakieś zdjęcia z tego miejsca?

warto,warto -placyk fajny...miejscami troche sypniety szuterkiem(chyba że sie coś zmieniło)

miałem plan pojechać,ale chyba nic z tego niewypali...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

zdjecia masz w Motoryzacyjnym zyciu krk

niestety ja nie dotre albo raczej nie doterłem bno nie mam jak i troszke pozno wstalem...

fajna impreza....szkoda tylko ze musialem po 3cim przejezdzie sie zwijac. poczatki trudne bo bylo slisko i nie objezdzony na odcinkach jestem ale z przejazdu na przejazd coraz lepiej. mysle ze mozna byloby powalczyc nawet z najlepszymi przy odrobinie treningu i wprawy. autko sie spisuje genialnie wrecz
pozdro dla wszystkich ktorzy byli, kibicowac i sie scigac

a ja bylem,nie do konca ale 3 z 4 przejazdow zawodnikow widzialem pierwszy przejazd byl sliski,prawie kazdy mial uslizg na ostatnim zakrecie od nas startowali czopek i fryzjer a byli jeszcze szwepes,mlody czopek (pilot),chyba pitusik (nie widzialem sie z nim) i jeszcze kilka osob . trasa spoko,nie zbyt skomplikowana bo ja zapamietalem

no no impreza całkiem całkiem tylko ziimnoo dawajcie fotky

ja juz po impresce bylo git i wcale nie zimno! co wy gadacie
fotki beda wiczorem puznym jak obrobie bo teraz niema mnie nawet w domu

dupa jesteś Ślepy....dawaj foty juz teraaaaaaaaaz!!!

Cytat:
2005-11-27 14:55:24, 3zeR_MDS pisze:
dupa jesteś Ślepy....dawaj foty juz teraaaaaaaaaz!!!

Z nim tak zawsze jest nie nauczyles sie jeszcze?

hehehe...ale fajne bączki sie krecilo dzisiaj szkoda ze mnie na 4 przejezdzie nie bylo

oddajmy hołd ślepemu...zamiast robić foty bawił sie aparatem...prawie nic nie wyszlo

foty ida gadem do 3zerA wruci na strone jak cos wybierze

yomen kozackie foty w profilu letko pixelowate

a cosik sie tam rozpikselowalo :p

[ wiadomość edytowana przez: Yomen dnia 2005-11-27 17:01:49 ]

frizerku co sie tak denerwujesz? nietylko ja robilem foteksy hehe nie no cos jeszcze wyszlo!ale puzniej dam