MotoNews.pl

TIS 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
w koncu sie zebralem i sciagnolem TIS 2000, poszlo emulkem, sciagnolem 3 cd ale jak sie okazalo tylko dwie byly potrzebne zas ta 3 cia to pewnie z innej kompilacji

Problem po pierwsze z tym haslem.. nie wiem po co one bo bez tez mozna sie dostac. druga sprawa to jezyk... na poczatku pytal o kraj wiec wybralem polske a on mi po niemiecku shit!
kombinowalem ale nie moglem zmienic langa, w koncu update poszlo z sieci i jezyk sie zrobil polski, ale tylko w glownym menu, a w informacjach serwisowych-czyli najwazniejszych dalej deutch...

ma ktos pomysl na to?

PS. wersja 48.0 A 02/2004

Witam.

Jakies wiesci na temat TIS'a? Wlasnie go ciagne. Dzisiaj powinien byc. Moze napiszesz cos wiecej na forum, odnosnie spolszczania?

Pozdrawiam
Marian

kufcio> dales rade z tym niemieckim? kurcze, chociaz angielski by mnie zalatwial. zainstalowalo sie identycznie jak u ciebie, tyle, ze bez upgrade'u i mam teraz po szwabsku, z ktorego nic a nic nie rozumiem.

Mogę wam żucić tis 2000 pl na 3 cd tylko gdzie

fajno by było jakbyś rzucił TIS2000 na jakiegoś torrenta

pozdrawiam

witam

tez mam zagranego tego TISa 3plytkowego. Pierwsze dwie plytki to TIS 2000, w nim brak angielskiego.sam niemiecki. Natomiast 3 plytka to osobny TIS Wiring Diagram- same schematy elektryczne w bardzo fajnej formie, jest jedno ALE...nie ma tam Omegi A i B, czyli lipa. ale program superfajny,zeby takiego TISa miec do omesi... Aha. onzaczenie tych 3 plytek to TIS 10.2002. (oznaczenie dyskow io35a0s1 dla pierwszego cd, i io36w071 dla trzeciego cd.
Mam natomiast TIS 2000 z oznaczeniem pierwszej plytki io49b0a2 i to ma 2 plytki i po zainstalowaniu ma angielski i chodzi bezblednie. oznaczenie tego TISa : Opel - Vauxhall TIS2000 - March 2004.

pozdro
Holbi

Mam

nie chcęwyjść na idiotę ale czym się różni TIS od EPC .EPC mam ,w
większości to rysunki + montaż no i spis chyba wszystkich części .

Panowie czy znacie program DC++ Jest to tzw. hub
ja wrzucę wam TIS 200 PL Na DC++ a znajdziecie go na Bełchatowski Hub ip 82.177.149.130 Tis wraz z opisem będzie pod nikiem kabaret

witam kolegów lobowców
czy mógłbys JM 90 to przetłumaczyć na polski z tym hub`em

Cytat:
2006-01-17 15:26:26, jm90 pisze:
Panowie czy znacie program DC++ Jest to tzw. hub ja wrzucę wam TIS 200 PL Na DC++ a znajdziecie go na Bełchatowski Hub ip 82.177.149.130 Tis wraz z opisem będzie pod nikiem kabaret

Szukam i szukam tego kabareta i ni ma go na hubie

szukaj na" bełchatowski hub" pod NIK [psv]kabaret klikasz dwa razy na NiK i po otwarciu się ukażą się foldery jeden z nich to TIS2000PL klikasz na folder prawym klawiszem mychy i masz okno "pobież do" wybierasz swój folder na swym dysku i rozpocznie sie zciąganie a dla tych co nie wiedzą co to DC++ to program jest darmowy na stronie http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=448&t=46
a na tej stronie jest opis instalacji i konfiguracji http://64.233.183.104/search?q=cache:hH5L-oBHRuEJ:www.dc.miropa.com.pl/+DC%2B%2B&hl=pl&lr=lang_pl[addsig]

Hej.
Zajebiscie ze udostepniasz TIS'a. A może zrob torrenta, to szybciej pojdzie bo bedziemy od siebie nawzajem sciagac.

Pozdr

witam
dzięki jm90 za wytłumaczenie, wszystko zrozumiałem, jednakże limit shared files na hubie jest 10GB i nie stety mnie nie puszcza.
nie ma jakiegos innego łatwiejszego w dostepie sposobu?

witam !nie moge znalesc ten hub??

witam jm90
prosze o podanie listy hubow gdzie moge znalezc 'bydgoski hub'

to podajcie mi jakiś serwer by wżucic torrent TISa bo sprawdzałem na 16 i wszystko przepełnione.
jak pisałem wcześniej tisa mozecie znaleźć na DC++ Bełchatowski dołożyłem go też na Magiczny Kraków - (magiczny.ath.cx:6969) i Łódzki MISIEKNET HUB(misieknet.no-ip.org:5555) na wszystkich jest pod nikiem "kabaret"
Na MISIEKNET HUB potrzeba 3gb

[ wiadomość edytowana przez: jm90 dnia 2006-01-21 15:17:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: jm90 dnia 2006-01-21 15:20:37 ]

sprawdzłeś na http://isohunt.com/ ???

a z polskich torrentów

udało się oto link http://rapidshare.de/files/11604378/TIS_2000_PL.rar.torrent.html

ale gdyby ktoś miał z polskich torrentów to niech da znać to też wrzucę

Cytat:
jest pod nikiem "kabaret"

Qrde na DC++, nie pociągnę od Ciebie, bo jesteś tak samo jak ja PASSIVE...

Pzdr..