CHat klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak wszedłem w ten odnośnik wyżej "chat klubowy" i nasuneło mi sie takie pytanie , czy PG kiedyś z tego korzystało , zawsze widze tam jedną osobę tylko

Kiedyś ktoś tam wchodził...ale to dawno było.
Ja w każdym razie się tam nie wybieram

hehe ja tam bylam przez chwilke przed chwilka hehe i tylko lady jest a poza nia nic ciekawego

Cytat:
2005-11-25 22:05:44, storm pisze:
Kiedyś ktoś tam wchodził...ale to dawno było. Ja w każdym razie się tam nie wybieram

czemu się tam nie wybierasz?

Cytat:
2005-11-25 22:08:23, ladydark1991 pisze:

Bo ja nie lubie czatów

Cytat:
2005-11-25 22:08:23, ladydark1991 pisze:

mysle ze wiem czemu a poza tym ja osobiscie nie przepadam za Chatami i wsumie nigdy nie biore w zadnym udziału ale zadałem takie pytanie bo mnie to troche zastanowiło ze nikt z motonews nie siedzi na chacie nigdy

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-11-25 22:16:04 ]

dla tych co niewiedza, mimo ze sie nazywa czat klubowy, to tam moga wejsc wszyscy z motoniusa i nie sa rozrozniane podzialy na kluby

Cytat:
2005-11-25 22:18:03, dcnt pisze:
dla tych co niewiedza, mimo ze sie nazywa czat klubowy, to tam moga wejsc wszyscy z motoniusa i nie sa rozrozniane podzialy na kluby

ja wiem , raz brałem udział tam na samym poczatku jak sie zarejestrowałem na motonewsie , pamietam jeszcze wtedy chyba na chacie FSO AK akurat prowadziło konwersacje i sie dołaczyłem

kiedys byl czat motoniusowy ale nie zdla egzaminu. Teraz jest to najzwyklejszy polchat... jak dla mnie nic ciekawegooo... No chyba ze byly by kamerki z nagimi dziewczynami