| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2005-11-26 01:01:25 chciałem wszystkich klubowiczów i nie tylko gorąco zaprosić do kibicowania nie tylko naszej załogi na rajd Barbórki Warszawskiej, na gorącym fotelu mojego malucha zasiądzie nasz klubowy kolega Paweł Brzykcy, głównym celem jest jest dobra zabawa i jazda pod publikę dla kibiców.
więcej informacji znajdziecie na stronie www.barborka.pl Pozdrawiam Gadzio |
bart322 klubowicz TGR Jeep i passeratti Kobielice | 2005-11-26 08:58:47 Jak macie mozliwosc, to nakreccie jakiegos onboarda, z checia obejze. |
profil-usunięty | 2005-11-26 17:21:01 powiem tylko tyle :
OGNIA!!!! za daleko i brak czasu zeby jechac na ogladare ![]() |
KatiWRC klubowiczka TGR Honda Civic Wola | 2005-11-26 17:45:15 Bok w bok i oby do mety !!! Daj z siebie i malacza ile się da. Trzymiemy kciuki. Gadzio OGNIA !!!!!!!!
PS: a mówiłam że tak szybko z tym nie skończysz (i w przyszłym sezonie też będzie dobrze)
POZDR. |
HNT sympatyk_TGR był 126R-5 2x BMWe30 ... Mikołów | 2005-11-27 13:05:51 Gadzio pokaż jak maluch objezdza auta z wyzszej klasy!!!
robiac przy okazji show dla publicznosci powodzenia!! |
Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2005-11-28 20:20:08 będę się starał, ale jak narazie walczę z problemami samochodu, na treningu padł silnik śrubka z przepustnicy zrobiła spustoszenie w silniku, głowica, tłok cylinder jednym słowem poszedł sie ..... ale mój wspaniały serwis już coś na szybkości buduje bandyckiego, trochę się zmieni image auta w stosunku do tego jak jeździło oklejone w górach, ale wszystko zaprezentuje w swoim czasie. Trzymajcie kciuki żeby auto się nie rozkraczyło. Biorąc pod uwagę że konkurować będę w WRCami nie mogę sobie pozwolić na błędy ![]() |