Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-12-04 22:29:29 Opisz, co Ciebie tak zraziło, każda uwaga ustrzeże nas przed popełnieniem błędu. |
![]() termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-12-18 16:45:57 Rozbik, napisz które to salony. Ja kupowałem Getza w lutym 2005, w Hyundai Bieliński i byłem zadowolony. Tyle, że dużo nie wymagałem. |
![]() Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2005-12-18 18:40:45 Kielce - Folwark> Pojechalem tylko raz i przyzeklem sobie ze nigdy juz tam sie nie zjawie wymienili mi lozysko calkowicie sprawne na nowe! Slyszalem ze z zakupem u nich samochodu takze nie jest za fajnie.
Busko Zdrój > u nich kupilismy z rodina w 1996roku hyundaia Accenta 1.5 w wersji GLS super plus i specjalnie na zyczenie mojego ojca nie zamontowano w nim ABSu i Klimatyzacji pomimo ze byla na wyposazeniu seryjnym w tej wersji (Dziwi mnie to do dzis), Od tamtego czasu non stop servisujemy u nich Accenta i teraz ja swojego Coupe i jestesmy naprawde bardzo zadowoleni przed jaka kolwiek naprawa i wjazdem do stanowiska servisowego myja samochod (nic za to nie placimy), nawet raz pozwolono nam zerwac sobie owoce z dzialki wlascicielki z drzew ![]() |