MotoNews.pl

Kupcie w poniedziałek Super Ekspres!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!
W poniedziałkowym numerze Super Ekspresu będzie prezentowany mój kant z 1968r. Czekam na ewentualne uwagi i spostrzeżenia
Pozdrawiam
sziszin

Zobacze moze jak szwagier mi zostawi to będę miał.

Może poka foty i u nas, a nie tylko w szanownej (nie szanowanej bynajmniej gazecie )
Ale i tak duży plus dla tego szmatławca, że coś o kancikach dał

Wydatek duży nie jest, a może z tekstu się będzie można pośmiać .

Ciekawe czego "nowego" dowiemy się o dużym fiacie

zamiast gołej baby?

trzeba będzie uważnie słuchać w poniedziałek antylisty w antyradiu.
zobaczymy jak figurski sobie pojedzie po deefach...

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2005-11-27 10:16:25 ]

No jak kupię to mam nedzieję, że goła baba będzie .

fajnie, ze sie cieszysz, gorzej, ze w fakcie. jest spore prawdopodobienstwo, ze dowiesz sie o swoim samochodzie rzeczy, ktorych niewymyslilby sam lem stanislaw.

To ma być w Super Expressie, nie w Fakcie, choć kategoria podobna

w sumie to jeden 4*...

p.s. to w se nie ma gołej baby?

chyba się wybiorę do empiku...

Jeszcze lepiej - zapomniałem, że jest tam goła baba. Dziś już mam normalnie zaklepanego SE.

Witam

Czy ten kancik przypadkiem nie stał na osiedlu błonie już parę ladnych latek ?? Widzialem zdjątko i artykul w jednym z osiedlowych pisemek I mi sie przypomnial ten Fiat koło ktorego juz dobre 4-5 latek przechodzilem

Pozdr

Niestety pisma się nie wybrało-hehehe
Jakiś dwóch gogusiów podeszło kiedyś jak zajechałem na Krakowskie. Byli z bezpłatnej gazetki Nasze Miasto i tam opublikowali materiał w piątek w taki sposób, że kuźwa śmiech zrywa kichy- zrobili ze mnie Kubiaka bueeeeee . Dobrze że marki nie pomylili i napisali że to 125 a nie łada-hehehe. Później mi powiedzieli, że wysłali materiał do Super Ekspresu. Ciekawe czy napiszą też o mnie KUBIAK????
Co do gołej baby, to mogli przecież przywieść ją na spotkanie i ustawić z jakiejś strony kwadrata. Przynajmniej ja bym się troche rozgrzał bo zdeczka zimno było....

niech ktoś się poświęci i kupi i scany wrzuci do imageshack'a
bo ja nie chce zeby mnie na miescie z tą gazetą widzieli
przestałem dotykać tej gazety odkiedy przeczytałem w niej artykuł o psie który wykręcił w telefonie 999 gdy jego pani zasłabła, a pani dyspozytorka pozanła głos psa (bo znała rzekomo poszkodowaną) i wysłała do niej karetkę. artykuł był na dwie strony (sorry)

Cytat:
2005-11-27 21:26:03, LifeGuard pisze:
niech ktoś się poświęci i kupi i scany wrzuci do imageshack'a

Też na to czekam bo w dobie internetu nie kupuję "papierowych gazet" juz od dawna

A ja kupuje papierowe gazety, bo póki co nie mam laptopa, a z PC do kibla nie pójdę

Cytat:
2005-11-27 21:26:03, LifeGuard pisze:
przestałem dotykać tej gazety odkiedy przeczytałem w niej artykuł o psie który wykręcił w telefonie 999 gdy jego pani zasłabła, a pani dyspozytorka pozanła głos psa (bo znała rzekomo poszkodowaną) i wysłała do niej karetkę. artykuł był na dwie strony (sorry)

sorki za ot ale nie mogłem się powsrzymac

muehehehheheh

pozdr

no i kuźwa trzeba sobie kupić psa hehehe a nie reanimować poczciwego kredensa. Goła baba jest ale psa i fiatona niet.
Kupiłem gazetkę ale ona nie nadaje sie nawet do sracza jak mówicie-zbyt twarda i za mało chłonna.
Jak coś będę wiedział o tym artykule to dam znać później
Narazicho

ino sobie wac panowie dupy drukarska farba nie umazcie!

Przeglądałem dzisiaj tą pseudogazetę i... nic o kredensie nie znalazłem. Goła d... była, ale kredensa niet!