| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ladydark1991 Nisko | 2005-11-27 17:26:14 Jak wyżej Wpadałam na pomysł tematu jak słuchałam wiadomości w radiu. W ogóle co myślicie o osobach "innej orientacji"? |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-11-27 17:27:40 Sterciu idziemy na gey party ?? |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-27 17:31:18
Nie , Taz nieskorzystam , wole imprezy o "normalnej orientacji" |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-11-27 17:32:25
ni no oczywsicie zartuje
zeby nie bylo ze ja jakis ... |
profil-usunięty | 2005-11-27 17:34:16 Ja tylko prosze żeby uważać na słowa w tym wątku...... bo wiadomo co będzie ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-27 17:39:41 ja poprostu zdanie o tej paradzie zachowam dla siebie i nie wchodze juz do tego wątku ![]() |
Sylty Opel VECTRA Kombi Gorzów Wlkp. | 2005-11-27 17:41:35
Mądra decyzja Sterciu, chyba zrobię podobnie |
cool_gacek E39 535 Londyn (UK) | 2005-11-27 17:42:37
osoby "innej orientacji" mi nie przeszkadzaja jesli nie wchodza w moje "zycie" parady - wolnosc slowa,wyznania itp - wiec tez wg mnie moga sobie "paradowac" ![]() |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-11-27 20:13:29 ja nie mam nic przeciwko gejom, lesbijkom itd.... to tez ludzie i jesli chca robic parady itp to niech sobie robia... w niczym mi to nie przeszkadza i bez sensu jest mowienie w stylu Sylego o oklepaniu ryjkow czy cos takiego.... to tak samo jakby jego "oklepali" za to ze nie wiem chociazby katolikiem... |
Sylty Opel VECTRA Kombi Gorzów Wlkp. | 2005-11-27 20:22:53 Cholercia, a już myślałem że się to echem nie odbiję i nie bvędę już tu musiał wracać...
Zgadza się Sasetko, to ludzie ale pomijając kwesteję katolicką, to co robią jest sprzeczne z naturą . A już całkiem krew się we mnie gotuje jak dwóch gejów zakłada "rodzinę" i adoptuje dziecko jak to ma miejsce w innych krajach "cywilizowanych". A później przekazują mu swój sposób rozumienia świata i wychowują na kolejne pokolenie gejów... a tak wogóle to miałem ochotę w poprzednim topicu zaznaczyć że nie popieram marszu gejów, bo tego ten spot dotyczy...
Jeśli Cię jednak uraziłem Sasetko, to serdecznie przepraszam (Ciebie ale nie gejów) |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-11-27 20:23:13 ja nie mam nic na przeciw... dopoki nie narusza to mojej wolnosci osobistej ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-27 20:39:42 Miałem juz tu nie wchodzić i zachowac zdanie dla siebie ale ono jest w zupełności takie samo jak Q napisał |
profil-usunięty | 2005-11-27 20:44:19 hehe... ja dziś będe bardzo kulturalny i się nie wypowiem na ten temat |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-12-07 02:13:18 Mialem okazje obcowac z gejami i gdybym nie wiedzial to by mi nigdy do glowy nie przyszlo ze to sa wlasnie geje. Wbrew pozorom mysle ze jest ich duzo wiecje niz sie nam wydaje. Niestety u nas jest totalny brak tolerancji i dlatego boja sie pokazac gdyz pewnie by stracili prace, przyjaciol itp.
Parada w poznaniu nie byla parada gejowska tylko ogolnie parada wolnosci slowa, wyznania, przekonan. Poza tym mowi sie tylko o gejach a nikt nie mowi o lesbijkach gdyz to tak po oczach nie daje juz. Wcale nie jestem zwolennikiem mozliwosci brania slubu lub co gorsza adopcji dzieci przez pary homoseksualne gdyz tak jak wiekszosc uwazam to za "cos" sprzecznego z natura. Zdazylo mi sie raz byc w klubie do ktorego przychodzili homoseksualisci i nie czulem sie tam zbyt przyjemnie. |