List do kubusia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy było ale ...

Ten list jest w 100% autentyczny, został wysłany do producenta soków KUBUŚ.

Drogi Kubusiu!
Chciałem Ci w tym liście serdecznie podziękować za te wspaniałe promocje,dzięki którym dzieci mogą się bawić wysyłając do Ciebie etykietki z soków, w zamian za co otrzymują drobne upominki.
I tak kilka miesięcy temu moja córka skusiła się na Kubusiowy Plecaczek. Wszystkie pieniążki, które dostawała, wydawała na te Twoje zagęszczane soczko-smrodki licząc na to, że kiedy wyśle założoną ilość etykiet, otrzyma obiecany Plecaczek z Twoją sympatyczną mordką. Trzeba było zobaczyć jej zawiedzioną dziesięcioletnią minkę, kiedy zamiast plecaczka otrzymała w liście Przygodową Bandankę z rozbrajającym wyjaśnieniem, że Plecaczki się skończyły.
Tak więc, puchaty sku...nu, chciałem Ci napisać, że Je...baną Przygodową Bandankę możesz sobie z całym tym twoim posranym działem marketingu wsadzić w dupę, bo nie mam szacunku dla kogoś, kto oszukuje dzieci. Mam nadzieję, że spotkają cię wszelkie możliwe przykrości, a najlepiej, żeby przez tysiąc i jedną noc ciebie i tego ch..., co wymyślił tę promocję, rżnął Alibaba i czterdziestu nieogolonych rozbójników. Choć znając branżę reklamową obawiam się, że mogłoby to wam się spodobać. Powinieneś też zmienić imię - zamiast Kubuś - Kuba rozpruwacz (dziecięcych portfeli).

Moja córka jest zbyt młoda żeby cię pożegnać w jedyny dopuszczalny w tej sytuacji sposób...
Pier...dol się Kubusiu... idziemy do Pysia.

Z poważaniem
Były Klient

Popieram tego Pana... zawsze jak biore w czyms takim udział (nie akurat Kubuś) to "właśnie sie skończyło"

ja tez sie kiedyś napaliłem na ich plecaczek i po wyslaniu etykiet tylku ile było trzeba dostałem badziewiarską smycz

Przerzuc sie na Pysia dostaniesz druga równie piękna smycz

Cytat:
2005-11-27 19:05:41, storm pisze:
Przerzuc sie na Pysia dostaniesz druga równie piękna smycz

Nie juz tego nie kupuje , jednak dwa razy próbowałem z kubusiem i ich plecakiem , oto pierwsza fotka czego dostałem a zaraz bedzie druga tylko znajdę to ścietrke do szyb co mi przysłali

Jaka sliczna smycz

Cholera ta smycz dla psa za krótka , nie wiem dla jakich oni psów ją robią a tej scierki do szyb nie mogę znaleśc , chyba juz ją wykorzystałem

Ale smycz dla Szynszylki może być

Cytat:
2005-11-27 19:31:16, storm pisze:
Ale smycz dla Szynszylki może być

Dobry pomysł , ale nadal za krótka bo bym musial sie schylać

zbieraj etykietki na plecaczek do dostaniesz druga hipersupersmycz, jak je polaczysz to beda w sam raz na szynszylka

Cytat:
2005-11-27 19:34:55, sterciu pisze:
Dobry pomysł , ale nadal za krótka bo bym musial sie schylać

rozwiązanie jest proste albo ty Sterciu nauczysz się schylać albo naucz szynszylkę latć na krótkiej smyczy

szynszyla juz Sterciu nie ma.....

Oj a to co sie stało?

podobno dzisiaj zleciał ze schodów , mówiłem mu zeby nie puszczał tego zwierzaka zeby latał po całym pietrze , Sterciu pewnie nie wie nic o tym ale niedede mu mowił narazie

Oj.... i jeszcze to..... Biedactwo

ojciec stercia mi mówił dzisiaj o tym , dośc wysokie ma schody i takie jakieś dziwne takze jak spadło to zwierze z nich to napewno juz po nim jest

Teraz z tymi dupiastymi nagrodami to jest masakra. Takie badziewia a te dzieci leca na to jak cmy do swiatla.

Jak tak obserwuje to raczej ich rodzice.

Cytat:
2005-12-07 16:43:08, storm pisze:
Jak tak obserwuje to raczej ich rodzice.

Ja mam namacalny przyklad, moj siostrzeniec

A ja mam przykład w pracy...ktoś ma Kubusia, jakis jogurt lub cokolwiek innego w czym jest coś do wygrania to wszystko wyrwą