Bagażnik dachowy sprzedam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Orginalny bagażnik dachowy z mocowaniem pod uszczelkę do Espero sprzedam. Myślę, że 100 zł to dobra cena. Można oczywiście potargować. Rozpoczynam licytację. Kto da mniej?

[ wiadomość edytowana przez: Pietrek65 dnia 2005-12-06 20:12:59 ]

Cytat:
2005-11-28 19:20:26, Pietrek65 pisze:
Orginalny bagażnik dachowy z mocowaniem pod uszczelkę do Espero sprzedam. Myślę, że 100 zł to dobra cena. Można oczywiście potargować. Rozpoczynam licytację. Kto da mniej? [ wiadomość edytowana przez: Pietrek65 dnia 2005-12-06 20:12:59 ]

Licytacja rozpoczęta

Czy tam miała byc fotka ?
Jesli tak to ja jej nie widze.
W ciemno dam 20 zł

Miała być ale cosik nie wyszło wstawianie. Nie bardzo wiem jak to zrobić. Spróbuję jeszcze raz.

Uwaga! Nadchodze z odsieczą

No fajny

Cytat:
2005-12-07 12:51:39, kisztan pisze:
Uwaga! Nadchodze z odsieczą

Wielkie dzięki Paweł! Może Maltoron w jasno da trochę więcej

no to będę rozrzutny i dam 80 zetów . Mam nadzieję że pozałożeniu do środka nie będzie ciekł.

Cytat:
2005-12-07 14:14:58, malin2 pisze:
no to będę rozrzutny i dam 80 zetów . Mam nadzieję że pozałożeniu do środka nie będzie ciekł.

Nie będę robił "allegro". Malin2, jeśli jesteś poważnie zainteresowany to podaj namiary na priv a ja zajmę się wysyłką. Chyba, że bywasz w moich okolicach i chcesz odebrać go osobiście.

ciekl nie bedzie..ale bedzie nieszczelnosc ktora wyczujesz przez gwizd wiatru przy szybszej jezdzie...ale to nie wina konkretnego modelu bagaznika tylko ogolnie sposobu jego mocowania pod uszczelke w naszych samochodach..dodatkowo jazda z tym na dluzsza mete spowoduje przeciecie uszczelki..dlatego doradzam zakladac i wozic tylko jesli jest w danej chwili uzywany..

to dobry bagaznik..wart te 100zl jednak nie widze jednego elemntu..powinno byc cos (linka spinajaca albo jakis zacisk) co utrzyma kontrukcje na dachu..bo samo zlapanie za rynienke to za malo wg mnie ogolnie sam bym to kupil..gdyby nie fakt ze juz jeden bagaznik dachowy mam

Cytat:
2005-12-07 21:21:52, qbaj pisze:
... jednak nie widze jednego elemntu..powinno byc cos (linka spinajaca albo jakis zacisk) co utrzyma kontrukcje na dachu..bo samo zlapanie za rynienke to za malo wg mnie ...

W komplecie jest coś jakby kluczyk do skręcania (ściskania) w kształcie korbki. zapomniałem go podłożyć do fotki. Wsówa się go w górny otwór w boczku (widać go na drugim ujęciu).

No teraz to rozumiem fotka jest
Dam 85

Wszystko wskazuje na to, że bagażnik pojedzie do Poznania

Eeetam
Rywalizacja powinna byc jawna.
A nie jakies dogadywanki pod stołem znaczy na pruiv

Cytat:
2005-12-08 16:41:45, maltoron pisze:
Eeetam Rywalizacja powinna byc jawna. A nie jakies dogadywanki pod stołem znaczy na pruiv

I dlatego nie lubię licytacji a na priv to tylko adresy sobie podajemy tak na wszelki wypadek.
Ja jednak jestem zmuszony sprzedać ten bagażnik i chciałbym to zrobić jak najszybciej. Jeśli i Ty jesteś poważnie zainteresowany to podaj swoje namiary również na priv.

No i pojechał do Poznania